Reuniunea emoţionată a unui copil de 5 ani cu mama sa. Fusese reţinut pe aeroport din cauza interdicţiei lui Trump

Ultima actualizare:

    Băiatul a fost separat de mama lui timp de ore bune captură video
Băiatul a fost separat de mama lui timp de ore bune captură video

Decretul lui Donald Trump de a interzice intrarea musulmanilor pe teritoriul SUA a creat haos pe aeroporturi. Sute de oameni nu au putut părăsi zonele de tranzit, fiind reţinuţi de poliţia de frontieră chiar dacă aveau acte în regulă sau erau cetăţeni americani. Printre ei, şi copii.

Avocaţi s-au luptat pro bono pentru a elibera din detenţie persoanele afectate pe nedrept de interdicţie, iar duminică, cei reţinuţi au fost eliberaţi. Un clip emoţionant a făcut înconjurul internetului: un copil de cinci ani a fost reunit cu mama lui, după mai multe ore de detenţie. El a fost separat de mama lui când cei doi au aterizat pe un aeroport din Virginia. Micuţul este cetăţean american, dar mama lui este din Iran, una dintre cele şapte ţări afectate de decretul lui Trump, conform huffingtonpost.com

Un senator american a explicat că băiatul a fost reţinut chiar dacă autorităţile au fost anunţate că va ajunge în SUA sâmbătă. "Când am sunat să întrebăm ce se întâmplă cu el, autorităţile au refuzat să ne spună dacă e încă în detenţie. Ruşine, Donald Trump", a scris senatorul democrat Chris Van Hollen, pe pagina sa de Facebook. 

image
image
image
image
image
image
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net