Rezultate alegeri prezidențiale SUA: Situația stat cu stat. Unde s-au impus Hillary Clinton și Donald Trump

Ultima actualizare:

    Se pare că există tensiuni nu doar între Hillary și Trump, ci și între familiile acestoraFoto: Getty
Se pare că există tensiuni nu doar între Hillary și Trump, ci și între familiile acestoraFoto: Getty

Alegeri prezidențiale SUA 2016 | O națiune divizată s-a prezentat la urne marți, pe 8 noiembrie, pentru a alege viitorul președinte al SUA. La finalul unei campanii electorale presărate cu foarte multe acuze, Hillary Clinton și Donald Trump duc, astăzi, bătălia finală pentru Casa Albă.

Rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA le vom afla la ora 7:00. Mai jos, însă, puteți urmări evoluția în timp real a voturilor electorilor, cele care sunt decisive în stabilirea câștigătorului acestor alegeri.

La alegerile prezidențiale din SUA este important ca fiecare candidat să câștige majoritatea în cât mai multe state, votul popular nefiind atât de important.

Deocamdată, la ora 6:00, situația la alegerile prezidențiale din SUA se prezintă în felul următor.

  • Hillary Clinton a obținut voturile în Vermont, New Hampshire, New York, Rhode Island, Delaware, Districtul Columbia, New Mexico, Illinois, Maryland, Massachusets, Virrginia, Colorado, Oregon, California și New Jersey.
  • Donald Trump a obținut voturile electorilor din Dakota de Nord, Dakota de Sud, Nebraska, Kansas, Wyoming, Oklahoma și Texas, Indiana, Oklahoma, Virginia de Vest, Kentucky, Tennessee, Carolina de Sud, Mississippi, Montana, Georgia, Florida, Wyoming și Alabama.
image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net