Român de 13 ani, spaima englezilor

Ultima actualizare:

    Leonard Neamu (FOTOGRAFII: dailymail.co.uk)
Leonard Neamu (FOTOGRAFII: dailymail.co.uk)

Leonard Neamu are doar 13 ani, dar a ajuns spaima englezilor. El se află pe lista celor mai căutaţi infractori din Marea Britanie şi e dat în urmărire de Scotland Yard. Puştiul a furat din mai multe localităţi şi nimeni nu a reuşit să-l prindă.

Ziarele britanice sunt pline cu fotografia adolescentului român, Leonard Neamu, de 13 ani, care a fost surprins de camerele de supraveghere când fugea cu nişte jucării furate dintr-un celebru magazin, Argos.

Când au văzut primele fotografii, în august anul trecut, proprietari de firme din mai multe oraşe britanice l-au recunoscut pe cel care furase şi de la ei.

simeon stalpnicul png

Se pare ca Leonard Neamu a fost implicat în mai multe tâlhării anul trecut. Două dintre ele au avut loc chiar în timpul revoltelor din august, din Londra. Oamenii legii cred că adolescentul român a fugit din Capitală, fiind bănuit că are cunoştinţe în Birmingham sau Manchester.

Pozele au fost făcute publice acum, în speranţa că cineva îl va identifica pe adolescent şi va anunţa poliţia.

„Suntem dornici să îl interogăm pe Leonard Neamu, în legătură cu mai multe spargeri de magazine alimentare, fast food-uri şi chiar un depozit de vin în Ilford, în august anul trecut. Ofiţerii sunt nerăbdători să vorbească cu el în legătură şi cu jafurile din luna iunie a anului trecut, din cinci magazine din Mina, Romford Road, Manor Park. Este dorit în Essex, pentru furt în luna martie a anului trecut, dar şi în Aqua Scutum, Freeport Village, Braintree", a declarat un reprezentant al Scotland Yard, citat de Daily Mail. Şi poliţiştii din Bristol şi Liverpool s-au mobilizat şi sunt gata să îl chestioneze pe adolescentul român, pentru nişte jafuri comise în comitatul lor.

«Scăpaţi-ne de cerşetorii români!»

Zeci de cerşetori români, evacuaţi de către poliţie din Marble Arch luna trecută, au instalat o nouă tabără la mai puţin de 50 de metri distanţă, în zona Park Lane din centrul capitalei britanice.

simeon stalpnicul png

Primarul metropolei, Boris Johnson, a primit mai multe sesizări din partea cetăţenilor şi turiştilor.

"Chiar îmi pare rău pentru ei, dar domnul Johnson ar trebui să facă ceva pentru că trebuie să apere o imagine înaintea Jocurilor Olimpice", a declarat un turist. Cei aproximativ 50 de cerşetori români dorm în tufişuri, în apropierea celor mai exclusiviste hoteluri şi restaurante din Londra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Imbatranire FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net