Un muncitor român în vârstă de 34 de ani a fost omorât, vineri dimineaţă, în abatorul Tönnies din Rheda-Widenbrück, fiind înjunghiat de un alt român în timp ce se afla la banda de tranşare a cărnii, scrie presa germană.


Agresorul, în vârstă de 35 de ani, şi prietena acestuia, care ar avea legătură directă cu crima, au fost reţinuţi de către poliţiştii nemţi. Crima ar fi avut loc la începutul programului de lucru, iar colegii celor doi au declarat că mobilul crimei ar fi fost gelozia.  

„Tânărul rănit a fost transportat la spital, dar, în ciuda eforturilor, medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului de 34 de ani. Secţia a fost închisă. Poliţia l-a arestat pe suspect, un cetăţean român în vârstă de 35 de ani, şi a reţinut-o pe prietena acestuia, care se pare că are legătură directă cu mobilul crimei. A fost constituită o comisie de anchetă, urmând ca rezultatele autopsiei să fie anunţate în cel mai scurt timp”, scrie Deutsche Welle .  

Şeful organizaţiei angajaţilor din cadrul Tönnies, Mustafa Kuyucu, citat de asemenea de jurnalişti germani, s-a declarat şocat de cele petrecute: „Suntem trişti şi consternaţi de cele întâmplate. Asigurăm tot ajutorul necesar angajaţilor, rudelor şi prietenilor”, informează Adevărul.


 

 
 
Loading...