Româncă bătută cu pumnii într-un supermarket din Italia de cel care îi făcuse avansuri

Ultima actualizare:

    Românca a fost desfigurată în urma loviturilor încasate Fotografii: Varese News
Românca a fost desfigurată în urma loviturilor încasate Fotografii: Varese News

De necrezut! O româncă din localitatea italiană Gallarate a fost bătută cu bestialitate de un necunoscut, care îi făcuse avansuri sexuale într-un supermarket. Tânăra s-a speriat şi a încercat să fugă, dar n-a reuşit. Italianul a lovit-o cu sălbăticie, în timp ce clienţii din magazin au privit scenele violente fără să intervină.

Un episod terifiant s-a consumat sâmbătă într-un supermarket din Gallarate, regiunea Lombardia, în Italia. O româncă a intrat în magazinul din localitate, pentru a-şi face cumpărăturile. 

Românca a încercat să fugă

Printre rafturi, ea a fost abordată de un italian, care a început să-i facă avansuri sexuale. „Ce drăguţă eşti!”, i-a spus acesta, amabil la început, după care a continuat să-i şoptească diferite cuvinte. Refuzat, bărbatul a devenit ameninţător, iar tânăra a încercat să fugă.  Ajunsă în dreptul caselor de marcat, le-a cerut ajutor angajaţilor de la Carrefour. Deşi de faţă erau şi paznicii, nimeni nu a intervenit. În acel moment, femeia a fost atacată de italianul agresiv. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a lovit-o violent cu pumnii. Românca a căzut şi a leşinat după al doilea pumn încasat, dar agresorul a continuat să dea în ea cu sălbăticie, sub privirile absente ale personalului  şi ale clienţilor, care s-au limitat să privească întreaga scenă. Până la urmă, unul dintre angajaţi a sunat la Poliţie, iar bărbatul a plecat nestingherit, lăsându-şi victima într-o baltă de sânge, fără ca vreo persoană să-l reţină.  

Agresorul italian, de înălţime medie şi ochi închişi la culoare, potrivit descrierii, este căutat acum de poliţişti. Avocatul româncei, Pietro Romano, a povestit în presa italiană că tânăra nici nu mai ştie exact ce s-a întâmplat.


    Tânăra şi-a spart capul când a căzut pe podea
Tânăra şi-a spart capul când a căzut pe podea

„Clienta mea a leşinat după cel de-al doilea pumn şi nu-şi mai aminteşte nimic”, a declarat el, potrivit publicaţiei Varese News. Bătută cu bestialitate, românca nu era conştientă când a venit ambulanţa şi a dus-o de urgenţă la spital. Conform medicilor, victima are maxilarul rupt, dar şi fractură nazală. Singura veste bună este că, deşi a fost lovită la ochi şi are faţa tumefiată, ea nu riscă să-şi piardă vederea. Tânăra s-a ales şi cu capul spart, după ce căzut pe podea. „A refuzat avansurile unui bărbat şi a plătit scump”, a relatat unul dintre martori. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului şi declaraţiile martorilor, precum şi un ceas pierdut de agresor i-ar putea ajuta pe poliţişti să-l prindă pe bărbatul care s-a făcut nevăzut imediat după ce angajaţii supermarketului au sunat la poliţie. Avocatul româncei anunţă că se va îndrepta şi asupra supermarketului, ai cărui angajaţi au privit întreaga scenă fără să intervină. „Sunt mandatat de clienta mea să cer să se ia măsuri atât contra agresorului, cât şi împotriva supermarketului. Ea a cerut ajutorul angajaţilor, care la rândul lor i-au chemat pe cei care se ocupă de paza magazinului. Cu toate astea, nimeni n-a sărit în ajutorul ei”, a explicat avocatul Pietro Romano. 


    Clienţii supermarketului n-au intervenit
Clienţii supermarketului n-au intervenit

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net