Românca Daniela a cucerit Hollywoodul cu mâncarea de post

Ultima actualizare:
Daniela şi Pamela Anderson
Daniela şi Pamela Anderson

Mâncarea românească nu are egal pe lume! Dacă legendarul Jose Feliciano (69 de ani) e înnebunit după sarmale cu mămăliguţă, Lita Ford şi E.G. Daily se topesc după chifteluţele fără carne. Priscilla Presley savurează pe nemestecate orice găteşte de post românca Daniela Ameruoso.

Daniela Ameruoso (30 de ani) a povestit în exclusivitate pentru Click! cum, de la o simplă petrecere la care a gătit pentru soţul ei, Christopher Ameruoso, unul dintre cei mai titraţi fotografi de la Hollywood, a ajuns celebră în SUA. Actorul Joe Mantegna, 68 de ani (cunoscut din serialul „Minţi criminale”), văduva lui Elvis Presley, Priscilla (70 de ani), Pamela Anderson (48 de ani) şi Robert Plant (66 de ani) de la Led Zeppelin au devenit dependenţi de mâncarea ei.

Joe Mantegna, Daniela  şi Priscilla Presley
Joe Mantegna, Daniela şi Priscilla Presley

Cum majoritatea sunt adepţii mâncărurilor vegetariene, Daniela a pus în practică ce a învăţat de la bunica ei, din Timişoara. „Nu am visat vreodată că voi sta alături de Priscilla Presley.Nu numai că m-am împrietenit de minune, dar pot spune că ea este cea mai înfocată degustătoare a mâncărurilor mele.

Daniela, Nicollette Sheridan  şi Christopher Ameruoso
Daniela, Nicollette Sheridan şi Christopher Ameruoso

Evident, după soţul meu. Lui Robert Plant îi plac prăjiturile mele şi chitarista de la Runaway, Lita Ford, e înnebunită după chifteluţele vegetariene”, ne-a declarat Daniela, care şi-a lansat recent propria emisiune pe HNGN.

Show-ul se numeşte „365 Vegan Dishes with Daniela”. Christopher şi Daniela sunt căsătoriţi din 2010 şi intenţionează să adopte un copil din România, de la casa de Copii “Onisim” din Timişoara. Daniela e fotomodel şi, alături de soţul ei, şi-a dedicat viaţa salvării animalelor.


    Daniela, Nicollette Sheridan  şi Christopher Ameruoso
Daniela, Nicollette Sheridan şi Christopher Ameruoso

A învăţat de la bunica ei

Daniela a învăţat de la bunica ei că mâncarea de post e extrem de sănătoasă. „Face inima românului mai fericită şi sângele va curge mai uşor prin vene”. Pamela Anderson, Mike Tyson, Alicia Silverstone, Joe Mantegna, Nicollette Sheridan (din „Neveste disperate”) sunt doar câteva staruri care de ani buni mănâncă vegan.

„Natura ne oferă tot ce ne trebuie, aşa că putem să profităm. Învăţaţi să mâncaţi şi legumele care nu vă plac. Eu fac burger din sfeclă roşie pentru că nu o pot mânca altfel. Faceţi la fel cu vinetele, roşiile sau gogoşarii. Sunt delicioase preparate cum trebuie”, ne-a dezvăluit Daniela Ameruoso.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net