Româncă de 19 ani, executată în stil mafiot în Spania! Cadavrul ei a fost descoperit într-o mlaștină

Ultima actualizare:

    Florina Gogoș trăia în Spania de câțiva aniFoto: Las Provincias
Florina Gogoș trăia în Spania de câțiva aniFoto: Las Provincias

Crimă șocantă în Spania! O româncă de 19 ani, care locuia de mai mulţi ani acolo, a fost ucisă în stil mafiot. Cadavrul ei fost descoperit întâmplător de un vânător, într-o mlaştină, în localitatea spaniolă Albal. Polițiștii spanioli cred că tânăra a fost ucisă de mafioţi.

Florina Gogoş s-a mutat în Spania în urmă cu mai mulți ani, iar de câteva luni se prostitua în zona Valenciei. Tânăra împărţea un apartament cu o conaţională, şi ea prostituată. Tânăra își propusese să strângă bani pentru a se întoarce în România, însă nu a mai apuat să își vadă visul împlinit. Pe 8 ianuarie, poliţiştii au fost alertaţi de colega Florinei, care a anunţat dispariţia acesteia, potrivit adevarul.ro.

Trupul neînsuflețit al tinerei, găsit de un vânător

La început, oamenii legii au crezu că femeia a fost răpită de un client, însă cu trecerea timpului a fost din ce în ce mai clar că fata nu se mai întoarce vie. Întâmplător, un vânător a anunţat că a găsit cadavrul unei tinere, într-o mlaștină. Trupul româncei se afla într-o stare avansată de descompunere, însă criminaliștii au reușit să o idetifice. Nu este însă foarte clar unde şi în ce situaţie a dispărut fata. Autorităţile spaniole cred că la mijloc ar fi fost şi Mafia, însă nu au deocamdată toate detaliile şi nu au făcut publice nici motivele pentru care românca ar fi putut fi executată de mafioţi.

Primarul din Albal, Ramón Marí, crede că tânăra a fost ucisă de Mafie şi a reamintit un caz asemănător, care a avut loc în urmă cu 20 de ani, în aceeaşi localitate. Atunci, victimă a fost o altă prostituată, Ivanei Yutakova, o tânără originară din Cehia.

Citește continuarea articolului pe adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net