Traficantă de droguri la 23 de ani. O româncă din Sebeş a fost condamnată de o instanţă din Manchester la 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru trafic de droguri. Potrivit presei britanice, Paula Tăbăcaru încasa comenzile, iar alţi doi complici: Elvis Hasanaj (22 de ani) şi Kamer Mici ( 26 de ani) le onorau.


Cei trei au primi în total de 11 ani de închisoare, informează stirileprotv.ro. Tânăra și cei doi complici sunt acuzați că furnizau droguri în centrul oraşului Manchester, iar în urma unor percheziţii poliţia ar fi descoperit la domiciliile acestora cocaină în valoare de  57.000 de lire sterline şi peste 36.000 de lire sterline bani cash.

foto_rexfeatures.jpg

conrad roy baiat sinucidere iubita
Michelle Carter a primit sentinţa cu lacrimi în ochi
foto: Guliver/Rexfeatures

Tânăra din Sebeş ar fi fost cea care prelua comenzile, iar ceilalţi doi tineri le furnizau. În cadrul percheziţiilor, poliţiştii ar fi recuperat şi o listă de clienţi de la care cei trei traficanţi ar fi avut de încasat în total 110.000 de lire sterline.

romanca droguri condamnata anglia inchisoare
Cei trei au primi în total de 11 ani de închisoare

Paula Tăbăcaru a primit cea mai mare condamnare, de 5 ani şi 4 luni, iar Hasanaj şi Kamer Mici au fost condamnaţi la câte 3 ani de închisoare.

 

 

 

loading...
Loading...