Româncă de 30 de ani, ucisă de amantul italian pentru că a rămas însărcinată

Ultima actualizare:

    Ana Maria a fost adoptată în copilărie de o familie din provincia Palermo
Ana Maria a fost adoptată în copilărie de o familie din provincia Palermo

O crimă terifiantă asupra unei românce însărcinate a şocat întreaga Italie. Femeia a fost ucisă de un afacerist sicilian cu care avea o relaţie amoroasă, după ce i-a mărturisit că vor avea un copil. Însurat fiind, acesta a ales să o reducă la tăcere pe cea care-i ceruse să divorţeze şi să-şi întemeieze o altă familie.

Când s-a întâlnit vineri seară cu bărbatul pe care îl iubea, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza (30 de ani) nu s-a gândit că va fi ultima ei zi din viaţă. Cei doi s-au văzut într-o zonă mai puţin locuită din oraşul Balestrate, au întreţinut relaţii sexuale în maşină, apoi femeia i-a mărturisit lui Antonio Borgia (51 de ani) că este însărcinată. Se cunoscuseră în urmă cu un an şi de atunci se întâlneau frecvent, deşi italianul era însurat.

Italianul a târât-o pe fata înjunghiată înapoi în maşină
Italianul a târât-o pe fata înjunghiată înapoi în maşină

Aflând vestea, dar şi faptul că românca i-a cerut să-şi părăsească soţia, altfel îi va spune despre relaţia lor extraconjugală, acesta s-a enervat cumplit şi a înjunghiat-o fix în abdomen.

Imaginile cu femeia înjunghiată, surprinse de o cameră de supraveghere

Deşi rănită, tânăra a avut puterea să fugă din maşină. Scenele, desprinse parcă dintr-un film horror, au fost surprinse de o cameră de supravedere amplasată în zonă.

Aici au găsit carabinierii cadavrul fetei
Aici au găsit carabinierii cadavrul fetei

Pe imagini se vede cum fata, plină de sânge, a fost urmărită, prinsă şi târâtă înapoi în maşină de bărbat. Mai mult, pe camera care a înregistrat şi audio, se auzea cum rănită, fata îl implora să îi cruţe viaţa: ”Ce faci? Lasă cuţitul. Vom avea un copil! Te iubesc, te iubesc! Nu se poate să se sfârşească aşa.”

Amândoi s-au calmat preţ de câteva secunde şi totul părea că va fi bine.

Italianul i-a promis fetei că o va duce la spital, însă odată ajunşi înapoi în maşină, au început din nou să se certe şi scenele de groază au continuat: afaceristul a lovit-o cu o bâtă în cap, apoi i-a tăiat gâtul cu acelaşi cuţit cu care a înjunghiat-o în burtă.

Antonio Borgia a ucis-o fără milă pe româncă
Antonio Borgia a ucis-o fără milă pe româncă

Afaceristul a scăpat de cadavru și s-a dus la masă

I-a aruncat cadavrul pe un câmp din zonă între Palermo şi Trapani, scrie presa italiană. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, criminalul a luat prânzul şi a mers la o frizerie, unde s-a tuns.

Anchetatorii au descoperit trupul fetei sâmbătă dimineaţă şi, datorită înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, a fost doar o chestiune de timp să-l prindă pe ucigaş. Antonio Borgia a fost arestat şi riscă ani grei de închisoare.

Citește și:

Româncă violată, bătută şi obligată să mănânce fecale, în Italia

Româncă, plecată la muncă în Italia, tratată ca o sclavă, bătută și violată timp de 3 ani

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net