O crimă terifiantă asupra unei românce însărcinate a şocat întreaga Italie. Femeia a fost ucisă de un afacerist sicilian cu care avea o relaţie amoroasă, după ce i-a mărturisit că vor avea un copil. Însurat fiind, acesta a ales să o reducă la tăcere pe cea care-i ceruse să divorţeze şi să-şi întemeieze o altă familie.


Când s-a întâlnit vineri seară cu bărbatul pe care îl iubea, Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza (30 de ani) nu s-a gândit că va fi ultima ei zi din viaţă. Cei doi s-au văzut într-o zonă mai puţin locuită din oraşul Balestrate, au întreţinut relaţii sexuale în maşină, apoi femeia i-a mărturisit lui Antonio Borgia (51 de ani) că este însărcinată. Se cunoscuseră în urmă cu un an şi de atunci se întâlneau frecvent, deşi italianul era însurat.

u16_2-50-60-antonino_borgia2-559x505.jpg

Antonio Borgia a ucis-o fără milă pe româncă

 

Aflând vestea, dar şi faptul că românca i-a cerut să-şi părăsească soţia, altfel îi va spune despre relaţia lor extraconjugală, acesta s-a enervat cumplit şi a înjunghiat-o fix în abdomen.

Imaginile cu femeia înjunghiată, surprinse de o cameră de supraveghere

Deşi rănită, tânăra a avut puterea să fugă din maşină. Scenele, desprinse parcă dintr-un film horror, au fost surprinse de o cameră de supravedere amplasată în zonă.

u36_3-2col-la-sicilia-2.jpg

Italianul a târât-o pe fata înjunghiată înapoi în maşină

 

Pe imagini se vede cum fata, plină de sânge, a fost urmărită, prinsă şi târâtă înapoi în maşină de bărbat. Mai mult, pe camera care a înregistrat şi audio, se auzea cum rănită, fata îl implora să îi cruţe viaţa: ”Ce faci? Lasă cuţitul. Vom avea un copil! Te iubesc, te iubesc! Nu se poate să se sfârşească aşa.”

Amândoi s-au calmat preţ de câteva secunde şi totul părea că va fi bine.

Italianul i-a promis fetei că o va duce la spital, însă odată ajunşi înapoi în maşină, au început din nou să se certe şi scenele de groază au continuat: afaceristul a lovit-o cu o bâtă în cap, apoi i-a tăiat gâtul cu acelaşi cuţit cu care a înjunghiat-o în burtă.

u46_4-2col-femminicidio-partinico-7-758x505.jpg

Aici au găsit carabinierii cadavrul fetei

 

Afaceristul a scăpat de cadavru și s-a dus la masă

I-a aruncat cadavrul pe un câmp din zonă între Palermo şi Trapani, scrie presa italiană. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, criminalul a luat prânzul şi a mers la o frizerie, unde s-a tuns.

Anchetatorii au descoperit trupul fetei sâmbătă dimineaţă şi, datorită înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, a fost doar o chestiune de timp să-l prindă pe ucigaş. Antonio Borgia a fost arestat şi riscă ani grei de închisoare.

Citește și:

Româncă violată, bătută şi obligată să mănânce fecale, în Italia

Româncă, plecată la muncă în Italia, tratată ca o sclavă, bătută și violată timp de 3 ani

Loading...