Româncă de 30 de ani, ucisă pe o trecere de pietoni din Belgia! Șoferul a aruncat-o la 20 de metri

Ultima actualizare:

    Dariana Palcău avea doar 30 de aniFoto: Facebook
Dariana Palcău avea doar 30 de aniFoto: Facebook

O româncă de 30 de ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Bruxelles, Belgia. Șoferul criminal a aruncat-o pe Dariana Palcău la 20 de metri de locul impactului. Tânărul are 19 ani și avea permis de conducere provizoriu.

Dariana Palcău a fost ucisă pe o trecere de pietoni, duminică (31 martie), în jurul orei 11:30. Românca a ieșit  din Parcul Elisabeta şi s-a angajat în traversarea pe trecerea de pietoni a Bulevardului Jette, în Koekelberg. Două maşini s-au oprit pentru a-i da prioritate tinerei, însă a treia, Volkswagen Polo, a izbit-o în plin pe tânăra din Satu-Mare.  Echipajele de prim-ajutor sosite la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru tânăra româncă.

Dariana Palcău
Dariana Palcău

Șoferul susține că este nevinovat

Șoferul nu i-a acordat prioritate tinerei
Șoferul nu i-a acordat prioritate tinerei

Houssem-Eddine B., șoferul care a ucis-o pe româncă, susșine că nu are nicio vină. Tânărul a fost reținut de polițiștii belgieni și dus la audieri, însă a fost eliberat pentru că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor și nici nu avea cazier. Oamenii legii i-au suspendat permisul pentru 15 zile.

Șoferul susțin că el este, de fapt, o victimă. Tânărul le-a spus polițiștilor că a fost nevoit să conducă pntru că amica lui șofa băută cu peste 100 de km/oră, pe străzi unde limita era doar de 50, potrivit observator.tv

„Un vehicul cu remorcă a încetinit. Am crezut că vrea să vireze la stânga, aşa că l-am depăşit prin dreapta. Atunci am lovit-o pe femeie. Nu aveam mai mult la 40 de kilometri la oră", le-a spus Hossem-Eddine B. polițiștilor. 

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net