Româncă de 32 de ani, ucisă de soț cu 10 lovituri de cuțit, în Italia! Ce a făcut bărbatul după crimă

Ultima actualizare:

    Mădălina a fost găsită moartă în sufragerieFoto: Il Tirreno / La Nazione/ observatornews.ro
Mădălina a fost găsită moartă în sufragerieFoto: Il Tirreno / La Nazione/ observatornews.ro

Crimă șocantă în Italia! Un român stabilit Pescia Fiorentina, regiunea Grosseto, și-a ucis cu sânge rece soția. Mădălina (32 de ani) a sfârșit omorâtă de partenerul ei de viață, Adrian (39 de ani). Tragedia a avut loc luni dimineață (7 decembrie).

În jurul orei 6.00, între Mădălina şi Adrian a izbucnit o ceartă, în timpul căreia bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o pe româncă în zona abdomenului și în torace, potrivit observatornews.ro. După ce a comis oroarea, bărbatul ar fi încercat să-şi dea foc sau să incendieze casa, pentru a acoperi urmele, cele două ipoteze fiind cercetate în prezent de procurori.

Soțul criminal a fost cel care a chemat carabinierii. El a fost dus sub pază la spitalul din Orbetello, cu arsuri și răni ușoare. Oamenii legii au găsit-o pe soția lui moartă, întinsă pe covor, între sufragerie și ușa de la intrare. Românul a ucis-o cu 10 lovituri de cuțit. Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi încercat să se apere, însă nu a avut nicio șansă în fața bărbatului.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net