Româncă de 44 de ani, ucisă cu focuri de armă în parcarea unui supermarket din Italia. Criminalul a sunat la poliție

Ultima actualizare:

    Românca Mihaela Apostolides a fost executată în parcarea magazinului Auchan din Tetto Garetto, Cuneo, Italiafoto: captură YouTube / Redazione Cuneo24
Românca Mihaela Apostolides a fost executată în parcarea magazinului Auchan din Tetto Garetto, Cuneo, Italiafoto: captură YouTube / Redazione Cuneo24

Scene de groază în Cuneo, Piemont. Un cetățean italian în vârstă de 42 de ani a ucis cu 4 focuri de armă o româncă de 44 de ani, despre care polițiștii încă nu au aflat în ce relații era cu bărbatul. Femeia a fost executată în parcarea magazinului Auchan din Tetto Garetto, Cuneo, Italia, și a murit pe loc.

Crima a avut loc în ziua de vineri, 22 mai, la ora 16.45, trupul femeii fiind găsit pe scaunul din față al unei mașini Fiat Panda, scrie observatornews.ro, citând publicația locală cuneo24.it. Jurnaliștii italieni anunță că românca a fost împușcată de Francesco Borgheresi, militar în vârstă de 42 de ani, din Florența. Bărbatul ar fi tras patru focuri de armă, două gloanțe au lovit-o pe femeie în piept, iar al treilea în mână. După ce a comis crima, Borgheresi a sunat la poliție. "Am omorât o femeie, am două arme la mine. Veniți să mă luați, pentru că nu mai rezist!", le-a spus bărbatul agenților, potrivit cuneo24.it.

Victima și criminalul se cunoșteau de doi ani

Presa italiană scrie că victima se numește Mihaela Apostolides, are 44 de ani, s-a născut în București, dar locuia în Peninsulă de cel puțin șapte ani, având domiciliul în Saluzzo. Femeia a lucrat ca îngriitoare, dar și chelneriță în diferite cluburi sau restaurante de noapte din Cuneo. Până la această oră, motivul crimei este încă neclar. Se pare că Mihaela și Francesco se cunoșteau de cel puțin doi ani, iar anchetatorii presupun că cei doi au venit împreună, în aceeași mașină. Bărbatul de 42 de ani, care a fost rănit în timpul împucăturilor, a fost transportat la spital, unde este păzit de polițiști.

Citește și:

Româncă ucisă în Italia şi dată ca hrană la porci

Româncă de 30 de ani, ucisă de amantul italian pentru că a rămas însărcinată

Româncă, ucisă și arsă în Italia! Ce pedeapsă a primit criminalul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net