Pare o glumă, dar nu este! O româncă din Spania a fost condamnată definitiv la 6 luni de închisoare și la plata unor despăgubiri morale pentru că „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei. Ea a fotografiat-o pe femeie în pat cu bărbatul ei.


În același timp, Curtea Supremă de la Tribunalul Provincial Tarragonl-a condamnat și pe bărbat la aceeași pedeapsă pentru tratament degradant, victimă fiind tot amanta acestuia, relatează Digi24.

Această poveste  a ajuns în instanță în 2012. Bărbatul și-a cunoscut amanta, tot româncă, la biserica la care mergea împreună cu soția lui. Cei doi și-au ascuns aventura timp de un an, dar greșeala bărbatului a fost că a adus-o acasă pe femeie și astfel a fost prins de soție. Șocată și furioasă, femeia i-a lovit pe cei doi, apoi i-a pozat în pat. Soția a dat-o afară fără haine pe amantă și a amenințat-o că va împrăștia fotografiile cu ea în tot orașul, dacă nu îi lasă soțul în pace. Amanta a făcut plângere împotriva celor doi, procesul s-a încheiat abia acum. Față de cele 6 luni de închisoare, soția este obligată să-i plătească amantei o despăgubire de 600 de euro.

 
 
Loading...