Româncă, înjunghiată de fostul iubit pe o stradă din Verona. Starea femeii este incertă

Ultima actualizare:

    Bărbatul şi-a înjunghiat fosta iubită în zona abdomenului şi a feţei
Bărbatul şi-a înjunghiat fosta iubită în zona abdomenului şi a feţei

O româncă, stabilită în Italia, a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul iubit care refuză să accepte faptul că povestea de dragoste dintre ei a ajuns la final. Femeie a fost transportată la spital, însă rănile suferite sunt foarte grave, iar şansele de supravieţuire infime.

Incidentul s-ar fi petrecut marţi dimineaţa, în apropiere de podul feroviar din Viale Piave, în centrul Veronei, chiar în plină stradă. Românca, în vârstă de 31 de ani, a fost oprită pe stradă şi înjunghiată de fostul ei iubit care refuza să accepte că despărţirea dintre ei este una definitivă. 

Bărbatul este la rândul său cetăţean român şi are vârsta de 30 de ani. Potrivit martorilor, el a înjunghiat-o pe fosta sa parteneră în zona abdomenului şi a feţei în repetate rânduri.

Femeia a fost transportată la spital de către echipajul ajuns la faţa locului, iar medicii de la instituţia spitalicească Borgo Trento fac tot posibilul pentru a-i salva viaţa întrucât rănile suferite sunt grave. Atacatorul a fost reţinut de către poliţişti şi se află în arest. Oamenii legii vor efectua cercetări pentru a stabili imprejurările în care s-a produs nefericitul eveniment. 

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net