Românca Simina a băgat în sperieţi toată poliţia engleză

Ultima actualizare:

    Poliţista din Wolverhampton Simina Muntean şi-a acuzat şefii de discriminare după ce au sancţionat-o
Poliţista din Wolverhampton Simina Muntean şi-a acuzat şefii de discriminare după ce au sancţionat-o

Are tupeu şi curajul ei i-a speriat pe englezi! Simina Muntean s-a născut în România şi a imigrat împreună cu părinţii în Regatul Unit. După ce şi-a terminat studiile, s-a angajat în 2009 ca agent în cadrul West Midlands Police. Numai că şefii ei nu ştiau câtă personalitate are românca.

După mai multe abateri, şefii Siminei au decis suspendarea ei din funcţie şi i-au întocmit un raport profesional în care au strâns dovezi că românca nu ar fi compatibilă cu slujba ei.

La dosar apar mai multe misiuni la care Simina a luat parte în oraşul Wolverhampton.

Când a fost chemată să aplaneze un conflict în familie dintre o mamă şi fiul ei, românca nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a numit pe puştiul obraznic „cap de (organ sexual masculin)”, informează Daily Mail.

Conform aceluiaşi raport întocmit de superiorii Siminei, agenta de poliţie i-ar fi spus unei tinere violate să dea declaraţii mai repede pentru că „se grăbeşte să ajungă acasă să-şi îngrijească odrasla”.

Asta în condiţiile în care românca nu avea nici un copil. Şi colac peste pupăză, superiorii i-au imputat româncei că nu a notat numărul de înmatriculare a unei maşini implicate într-un accident.


    Fotografiile cu Simina Muntean pozând în vampiriţă au fost luate de pe contul ei de Facebook şi prezentate la comisia de disciplină
Fotografiile cu Simina Muntean pozând în vampiriţă au fost luate de pe contul ei de Facebook şi prezentate la comisia de disciplină

După ce a văzut ce i se reproşează, iar colegii „au pus gaz pe foc declarând” că românca este „tare în gură” şi are tot timpul alte opinii decât ale colegilor ei, Simina i-a acuzat pe toţi de discriminare.

Când a fost trimisă la şcoala de şoferi şi a picat de două ori examenul, Simina Muntean i-a făcut rasişti pe instructori şi a tranşat problema în favoarea ei.

Judecătorul a respins plângerea de discriminare la locul de muncă depusă de Simina Muntean, a acceptat concluziile raportului de conduită realizat la secţia de poliţie unde lucra şi a dispus ca românca să rămână angajată în sistem.

Evident, asta nu i-a împiedicat pe superiorii ei să menţioneze la „dosar” că românca este „obraznică, ostilă, combativă şi reduce orice conflict la rasism şi discriminare”.

Salariul de poliţist în Regatul Unit este de 1.250 de lire sterline pe lună, la care se adaugă sporuri şi bonusuri.

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net