Româncă, ucisă cu bestialitate de soț în Austria! Copilul lor a făcut descoperirea macabră

Ultima actualizare:

    Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de soțul eiFoto: adevarul.ro
Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori de soțul eiFoto: adevarul.ro

Scene șocante în localitatea austriacă Ybbs ad Donau! Un român de 50 de ani și-a înjunchiat soția de mai multe ori și a lăsat-o în casă, într-o baltă de sânge. A încercat să fugă, însă a fost prins de polițiști.

Gabriela și Nicolae aveau împreună doi copii, un băiat de 16 ani și o fată de 18 ani. Adolescentul este cel care a descoperit-o pe femeie, cu tăieturi pe tot corpul, miercuri (15 ianuarie). Băiatul a sunat imediat la poliție, iar românul  a fost prins la scurt timp după crimă. Femeia mai trăia când a fost descoperită de mezinul familiei, însă a murit la spital din cauza rănilor suferite, potrivit adevarul.ro. Gabriela avea doar 42 de ani.

Românul și-a recunoscut fapta

Nicolae era cetăţean austriac încă din 1999 şi a lucrat timp de 20 de ani la o fabrică de bere locală. Cuplul îşi renovase de curând vila, iar vecinii spun că cei doi români erau retrași și liniștiți.

După mai multe ore de interogatoriu, Nicolae a recunoscut crima comisă. El a dat vina pe gelozie, potrivit polițiștilor. Bărbatul va fi acuzat de crimă și judecat, iar copiii celor doi români vor ajunge în grija statului austriac.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net