Românca ucisă în Italia, filmată în timp ce murea

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Minte bolnavă! A filmat-o până şi-a dat ultima suflare, a violat-o şi apoi a aruncat-o pe un câmp din Lodi, Italia. Botoşăneanca Lavinia Ailioaiei (18 ani) a avut parte de o moarte terifiantă. Principalul suspect spune că a fost doar un incident nefericit în timpul unui joc erotic, însă probele găsite de procurori îl contrazic.

Detalii şocante ies la iveală în cazul tinerei găsite, moartă şi dezbrăcată, vineri, pe un câmp de la marginea localităţii Lodi. Procurorii italieni au perchiziţionat maşina principalului suspect, italianul Andrea Pizzocolo (41 de ani), şi au găsit câteva înregistrări în care românca era filmată chiar în timp ce era ucisă. Potrivit cotidianului Corriere della Serra, procurorii susţin că imaginile sunt înfiorătoare şi că nu a fost vorba de un accident, ci de un omor premeditat.

Românca, originară din comuna botoşăneană Flămânzi, era stabilită de doi ani în Italia. Săptămâna trecută, tânăra l-a cunoscut pe internet pe cel ce urma să-i devină călău. Şi-au dat întâlnire la un motel, unde au şi întreţinut relaţii sexuale. În urma unor jocuri erotice, bărbatul a legat-o pe româncă cu două cleme electrice de gât.

Foto: Corriere della Serra

simeon stalpnicul png

Deşi a dat semne că se sufocă, acesta nu s-a oprit, ba mai mult i-a filmat şi ultimele momente din viaţă. Şi mai şocant este faptul că după ce Lavinia a murit, bărbatul a dus-o la un alt motel, unde a întreţinut din nou relaţii sexuale cu cadavrul ei. După ce i-a abandonat pe un câmp, italianul s-a făcut nevăzut. Prosopul, cu iniţialele motelului, lăsat pe trupul fetei l-a dat de gol. Carabinierii l-au prins, iar acum este acuzat de omor şi necrofilie. În ţară, familia tinerei se pregăteşte de înmormântare.

Citeşte şi:

Dezvăluiri cumplite despre românca ucisă în Italia: trei ore de sex extrem şi abuzuri

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net