Româncă, ucisă și arsă în Italia! Ce pedeapsă a primit criminalul

Ultima actualizare:

    Nicoleta Vasilica Neață avea 31 de aniFoto: observator.tv
Nicoleta Vasilica Neață avea 31 de aniFoto: observator.tv

Nicoleta Vasilica Neață a fost ucisă cu sânge rece, în noaptea de 29 spre 30 august 2018. Românca stabilită în Italia a fost omorâtă de Raffaele Esposito, un bărbat de 34 de ani din Savignano, provincia Forli-Cesena.

Fostul bucătar i-a ars cadavrul româncei de 31 de ani, la Modena. Rămășițele carbonizate ale femeii au fost găsite între cauciucurile aruncat în zona din spatele cabinei de taxare de pe autostrada Modena Sud. Ar fi putut rămâne un cadavru neidentificat, dacă nu ar fi fost un șurub care îi fusese implantant cu cinci ani în urmă în femur. Proteza are un cod precis,e xistând numai două în Italia până atunci, iar acest lucru a dus la identificarea rapidă a româncei, potrivit observator.tv

Nicoleta Vasilica Neață a fost lovită grav de o mașină și abandonată în mijlocul străzii, în anul 2013. Șoferul a fugit de la locul accidentului. În stare gravă, femeia a fost internată la spitalul Vicenza unde a fost operată la femur. În mod ironic, asta a făcut ca ea să nu rămână doar un cadavru neidentificat. 

Femeia era prostituată în zona orașului Vicenza. Un trecut trist i-a marcat existența. Românca s-a mutat în Italia când era copil. A devenit prostituată, iar asta a pus-o de multe ori în pericol. A fost victima unor bătăi și accidente, dar întâlnirea cu un bucătar șef originar din Napoli avea să îi fie fatală. În noaptea de 29 spre 30 august 2018, ea s-a urcat în mașina lui Rafaele Esposito și nu s-a mai întors niciodată acasă. 

Prins la 10 zile de la crimă

Criminalul a fost prins în doar 10 zile. Italianul de 34 de ani care a ucis-o pe Nicoleta Vasilica Neață avea antecedente. El a mai abuzat o tânără și a încercat să răpească o altă fată de 18 ani. Camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce bruca o adolescentă, în încercarea de a o răpi. 

Zilele trecute, criminalul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru ororile comise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net