Români abandonați în vama Kulata după ce autocarul s-a defectat

Ultima actualizare:

    Turiștii și-au petrecut noaptea pe scaunele din vama Kulatafoto: arhiva personală/Facebook
Turiștii și-au petrecut noaptea pe scaunele din vama Kulatafoto: arhiva personală/Facebook

Aproximativ 30 de români au trecut pe jos vama Kulata, după o noapte petrecută în frig, pe scaune sau direct pe ciment. Autocarul care trebuia să-i aducă din Grecia s-a defectat. Experienţa acestora a fost redată într-o postare pe Facebook.

Un grup de aproximativ 25-30 de români au avut parte de o experienţă neplăcută la întoarcerea din insula Thassos. Aceștia ar fi trebuit să fie preluaţi sâmbătă, 31 iulie 2021, de un autocar. Autocarul s-a defectat, au urmat o proastă comunicare cu firma de transport, ore petrecute în aşteptare, un autocar care în sfârşit i-a preluat şi care ar fi trebuit să-i ducă până în Sofia, dar care, în schimb, i-a lăsat în vama Kulata.

În vamă şi-au petrecut familiile noaptea, unii cu copii mici, dormind pe scaune sau direct pe ciment.

Întreaga întâmplare a fost relatată pe Facebook de mama unuia dintre turiștii implicați. ”De ieri, de la 15.30 și până acum, la 07.20, oamenii aceștia nu au primit nimic - nici măcar o sticlă de apă. În Vamă, peste noapte, a fost totul închis. Și frig. În grup sunt și oameni în vârstă, și copii - au dormit toți pe scaune metalice, mese sau ciment.

La 8 dimineața au trecut vama pe jos, 30 de oameni cu bagajele în brațe, și în Bulgaria s-au urcat într-un autocar. Sper să îi ducă până la București.

Pe principiul «De câte companii e nevoie sa NU aduci niște români din Grecia?», se pare că responsabili nu sunt nici InterTour, nici Ruefa Chartere, ci Tabita Tour”, a scris Laura Ivăncioiu pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net