Românii l-au «răzbunat» pe soldatul ucis în Londra

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Regatul Unit clocoteşte de ură şi indignare după îngrozitoarea crimă de miercuri, 15 mai, când doi tineri l-au decapitat în plină stradă în Woolwich, Londra, pe soldatul Lee Rigby. În mijlocul acestui conflict au fost prinşi şi doi români.

Muncitorul Toni Latcal de 32 de ani a venit în Regatul Unit în 2007 şi locuieşte în Londra împreună cu soţia şi cei doi copii ai săi. Anglia a devenit pentru el şi pentru prietenul lui zugravul Eugen Aurelian Beredei, de 34 de ani, a doua casă.

Joi seara, puţin după ora nouă, cei doi au mers la un restaurant din Londra să mănânce după o zi grea de muncă. Discutau indignaţi despre crima care a şocat întreaga planetă, când în local a intrat Dl. Ahmed.

simeon stalpnicul png

Cum ambii români aveau stagiul militar satisfăcut în ţara lor de baştină, spiritul camaraderiei cazone le-a făcut sângele din vine să clocotească. S-au ridicat în picioare şi l-au luat la bătaie pe Dl. Ahmed, care era de origine asiatică.

Românii, care sunt un exemplu pentru comunitatea din care fac parte, au fost arestaţi şi vor fi judecaţi pentru acte de violenţă, ameninţări de natură discriminatorie şi distrugerea uşii de la intrarea în local, în valoare de 550 de lire sterline. Ei şi-au recunoscut fapta în prezenţa unui traducător care le-a fost oferit din instanţă. Cazul lor se va judeca la 3 iunie la Curtea Magistraţilor din Londra.

simeon stalpnicul png

15 mai 2013: ziua care a îndoliat Anglia

Lee Rigby, de 25 de ani, toboşar în al doilea Batalion al Regimentului Regal de Infanterie, se întorcea acasă miercuri seara când a fost atacat de doi tineri de culoare. Aceştia l-au lovit de mai multe ori cu macete şi cuţite acuzându-l de implicarea armatei britanice în războaiele din lumea musulmană. Cei doi l-au decapitat şi au fost apoi arestaţi de poliţie după ce au încercat să opună rezistenţă.

image
image
image
image
image
image
 Puteți include cu încredere în meniul de Paște produse alternative
image png
bani incasati la magazinul satesc jpeg
buletin jpg
Carne de pui jpg
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net