Românul ucis de Revelion, victima mafioţilor albanezi?

Ultima actualizare:

    Tragedie! Aceasta este ultima fotografie cu Tudor Simionov în viaţă
Tragedie! Aceasta este ultima fotografie cu Tudor Simionov în viaţă

Românul Tudor Simionov, de 33 de ani, a fost declarat erou după ce a murit înjunghiat în inimă în noaptea de Revelion în cartierul londonez Mayfair. Conform unei investigaţii demarate de jurnaliştii de la Daily Mail, el ar fi o victimă colaterală în războiul dintre clanurile mafiote pentru supremaţia din centrul Londrei.

O sursă care se afla în interiorul vilei de 12,5 milioane de lire sterline, la orgia organizată de escrocul Eddie Davenport, 53 de ani, a declarat pentru Daily Mail că atacatorii au venit la petrecere „la pont”. Ei voiau să intre în vilă ştiind clar că „persoane importante şi pline de bani participau la o orgie cu mai multe prostituate sumar îmbrăcate”. Cei nouă păreau mai degrabă „asasini profesionişti” decât tineri petrecăreţi. Ei voiau să tranşeze în favoarea lor un război dintre clanurile rivale şi făceau parte din mafia albaneză, care vrea să controleze traficul de carne vie şi de droguri din metropola britanică. „Davenport a înghiţit mai mult decât putea mesteca” şi asta i-a atras ura mafioţilor care voiau să îl pedepsească, a declarat sursa.

Aceasta este arma cu care a fost ucis românul
Aceasta este arma cu care a fost ucis românul

Lordul Eddie Davenport a dat un tun de 4,5 milioane de lire sterline în septembrie 2011 şi a fost condamnat la opt ani de închisoare. A scăpat însă cu o pedeapsă mai uşoară. A început să organizeze petreceri pentru aristocraţi şi închiria prostituate cu 3.000 de lire pe noapte direct de la peştii albanezi.

În noaptea de Revelion, „Davenport a făcut o comandă impresionantă de droguri pentru a-şi binedispune invitaţii”, a mai adăugat sursa pentru Daily Mail. Afacerea era mai mult decât profitabilă pentru Davenport care încasa în medie 50.000 de lire sterline pentru fiecare orgie organizată. Cei nouă atacatori care au luat cu asalt intrarea în vilă intenţionau să-şi recupereze banii de la Davenport. În lupta de la intrare au fost răniţi doi paznici de 37 şi 29 de ani şi o femeie de 29 de ani. Românul Tudor, care ţinea locul unui amic, a sărit să îşi apere un coleg şi a încasat o lovitură de cuţit direct în inimă. El a murit până la sosirea ambulanţei. Conform The Sun, Davenport „intenţionează să organizeze zilele acestea o nouă petrecere într-o altă locaţie de lux din Londra” şi caută un înlocuitor pentru Simionov. Românul, fost sportiv de performanţă, ajunsese în Marea Britanie cu doar câteva luni înainte împreună cu iubita lui Mădălina Anghel cu care intenţiona să se căsătorească. Din păcate, destinul a fost crud cu el şi visele i-au fost violent curmate de o lovitură de cuţit aplicată cu laşitate.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net