Romii din Fântânele au îngrozit un orăşel din Germania

Ultima actualizare:

    Romii sunt evacuaţi periodic din zonă
Romii sunt evacuaţi periodic din zonă

Zeci de romi din comuna Fântânele din România au îngrozit un orăşel din Germania, fortându-i pe locuitori să se înarmeze sau să îşi părăsească propriile case.

În ultimele 12 luni, 400 români și bulgari s-au mutat în blocul de 46 de apartamente în Rheinhausen, o suburbie respectabilă a oraşului german Duisburg. Oficialii locali susţin că au migrat aici în masă în anticiparea beneficiilor sociale la care vor avea dreptul anul următor, potrivit DailyMail.

Mulţi dintre locuitorii noi ai oraşului german sunt de etnie romă şi au călătorit împreună aici din satul Fântânele, România, în căutarea unei vieţi mai bune.

Fără să poată să lucreze sau să vorbească limba germană, românii și bulgarii se adună în faţa blocurilor fiecare zi. Cartierul este acum notoriu pentru criminalitate şi comportament anti-social.

Blocul - cunoscut prin adresa sa, 3-5 In Den Peschen - nu a fost niciodată una dintre locuinţele luxoase din Duisburg, dar ani de zile a fost ţinut în stare bună de către rezidenţii săi germani. Treptat, ei s-au mutat aproape cu totul din cauza noilor veniţi. Au mai rămas acum în el doar trei familii germane.

"Defechează şi urinează pe coridoare şi în casa scărilor - adulţii şi copiii", spune o rezidentă germană despre bulgari şi români. "Bărbaţii joacă jocuri de cărţi în afara apartamentelor şi, dacă au nevoie de toaletă, trag doar pantalonii în jos şi îşi fac treaba direct acolo. Ei au toalete funcţionale aşa că nu pot să-i înţeleg. Casa scărilor a devenit atât de murdară încât le-am interzis copiilor mei să mă mai viziteze. Sunt şobolani peste tot şi zgomotul este infernal pe timp de noapte. Ei au furat tot de pe coridoare. Picturile şi plantele pe care le-am cumpărat pentru a face să arate mai frumos, chiar şi mopul atunci când l-am lăsat afară timp de 15 minute", a mai povestit femeia.

Femeia şi-a cumpărat chiar şi un aparat cu electroşocuri, pentru că, spune ea, îi este foarte frică de noii vecini, potrivit rtv.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net