S-a întalnit cu iubitul apoi s-a sinucis. Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    A recurs la un gest extrem după ce a părăsit-o iubitulFoto Metro.co.uk
A recurs la un gest extrem după ce a părăsit-o iubitulFoto Metro.co.uk

O femeie din Marea Britanie a recurs la un gest extrem după ce iubitul său a părăsit-o. Pentru că locuia singură, aceasta își dorea foarte mult să își împartă viața cu cineva. Văzând că toți prietenii săi erau implicați într-o relație și că s-au căsătorit, s-a temut că va rămâne nemăritată și s-a sinucis.

Danielle Saul și-a luat viața deoarece se temea că va rămâne singură pentru tot restul vieții, relatează Metro.co.uk. Ea și iubitul său au ieșit în oraș într-o seară, după care ea i-a invitat pe bărbat și pe prietenii săi în apartamentul său.

Se temea că va rămâne singură pentru tot restul vieții
Se temea că va rămâne singură pentru tot restul vieții

Danielle s-a supărat atunci când bărbatul a plecat a doua zi fără să mai ia în vreun fel legătura cu ea. Trei zile mai târziu, corpul său neînsuflețit a fost găsit în apartamentul său de către un prieten apropiat, care se îngrijorase că nu mai primise nicio veste de la ea. Femeia pare să nu fi lăsat niciun mesaj de adio.

A fost domnișoară de onoare la nunțile prietenilor ei
A fost domnișoară de onoare la nunțile prietenilor ei

Mama Daniellei susține că aceasta suferea și din cauza stresului de la locul de muncă unde avea un șef recalcitrant. “La acea vreme, mulți dintre prietenii săi s-au căsătorit și le-a fost domnișoară de onoare. Spânzurarea a fost o soluție permanentă la o problemă temporară. Dacă ar fi vorbit despre asta, am fi fost alături de ea”:

Din analizele medicilor legiști s-a descoperit că femeia avea o cantitate foarte mare de alcool în sânge. Cel mai bun prieten al său consideră însă că nu există destule probe care să dovedească faptul că s-a sinucis.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net