S-a inventat automatul cu maşini

Ultima actualizare:
Aici este introdusă fisa
Aici este introdusă fisa

Foarte tare! Compania americană Carvana a deschis recent primul automat de vândut maşini din lume în Nashville, Tennessee, SUA. Acum, poţi să-ţi iei automobilul doar apăsând pe un buton.

V-aţi imaginat vreodată că se poate cumpăra o maşină la fel de uşor ca un suc de la un automat de pe stradă? Chiar dacă pare imposibil, acest lucru este acum posibil, după ce compania Carvana a revoluţionat procesul de vânzare de automobile la mâna a doua. Acum, clienţii pot merge direct la primul automat de livrare de maşini din lume pe care aceasta l-a inaugurat de curând în Nashville şi să-şi ridice vehiculul dorit. Automatul este construit sub forma unui turn de sticlă cu cinci etaje şi 3 piste de ieşire, în care încap 20 de maşini. Modul de a cumpăra o maşină de la Carvana a devenit foarte simplu.


    Aici este introdusă fisa
Aici este introdusă fisa

Clienţii accesează site-ul companiei, unde găsesc absolut toate specificaţiile care îi interesează pentru toate automobilele care există în stoc. Ei pot chiar să vizualizeze filme în care e prezentată fiecare în cele mai mici detalii, inclusiv cea mai mică zgârietură sau imperfecţiune de pe caroserie. O dată vehiculul ales, clientul face plata şi primeşte o fisă. După aceea merge la automatul din Nashville, scrie numele pe un panou şi introduce fisa în aparat, iniţiind procesul de livrare.

Maşina aleasă este ridicată de un braţ robotizat  şi aşezată pe una din pistele rulante de ieşire, care o scoate imediat afară, cu tot cu acte. Durata totală de obţinere a maşinii nu însumează mai mult de 20 de minute. După ce automobilul a fost cumpărat, clientul are la dispoziţie 7 zile să-l testeze. Dacă nu e mulţumit, poate să-l aducă înapoi şi i se restituie toţi banii.

Toate maşinile puse în vânzare sunt în perfectă stare de funcţionare şi au o garanţie de 6 luni. “Automatul ne permite să avem mai puţini angajaţi la livrare şi scade preţul fiecărei maşini cu 2.000 de dolari (8.340 de lei)”, a explicat fondatorul companiei, Ernie Garcia.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net