Este una dintre cele mai îndrăgite băuturi, poate fi servită aproape la orice ocazie, cu familia, cu prietenii și niciodată nu te saturi de gustul său răcoritor. Totuși, specialiștii în domeniu spun că încă nu am experimentat paharul perfect pentru bere.


Berarul Molson Coors a petrecut 18 luni analizând și probând care ar fi cea mai bună formă a unui pahar pentru ca berea să-și păstreze aroma din momentul în care este desigilată din sticlă și până când aceasta este servită.

Molson se pare că a descoperit în sfârșit paharul perfect pentru bere. De fapt, berarii englezi apreciază munca depusă de Molson și cred că noul recipient este "Sfântul Graal" al tuturor paharelor pentru bere, informează Mirror.co.uk.

pahar_bere.jpg

Berarii englezi spun că acesta este paharul perfect pentru mult îndrăgita băutură
Foto Mirror.co.uk

Inventatorul spune că deși pare a avea o formă obișnuită, vasul creează un ușor vârtej atunci când berea este turnată în pahar, străbătând sinuos pereții acestuia până la suprafață și înapoi. Acest efect de vâltoare creează o mișcare în formă de spirală continuă care permite păstrarea savoarei.

Pare tentant, nu-i așa? Ei bine, cu siguranță acest pahar minune nu va întârzia să fie comercializat pe scară largă.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
Citeste tot despre: