S-a măritat cu Justin Bieber de carton

Ultima actualizare:
Are casa plină de  pozele cântăreţului
Are casa plină de pozele cântăreţului

Şi-a văzut visul cu ochii.  O cheamă Gabrielle Newton-Bieber, deşi s-a căsătorit cu faimosul cântăreţ Justin Bieber din carton, nu cu starul în carne şi oase. Nu se desparte o clipă de el, deşi e neînsufleţit.

Ce nebună! Gabrielle Newton, o tânără britanică de 22 de ani, care lucrează într-un supermarket din Worksop, comitatul Nottinghamshire, e  îndrăgostită nebuneşte de cântăreţul canadian Justin Bieber, de 21 de ani. Fiindcă a încercat în zadar să ajungă la el, ea s-a decis să găsească o altă metodă pentru a-l avea de soţ. Şi-a făcut o poză cu artistul în mărime naturală, din carton, l-a decupat şi a făcut nuntă cu el. De atunci, doarme numai cu cartonul în pat şi îl cară cu ea oriunde merge. Însă nu s-a mulţumit numai cu atât, Gabrielle a făcut demersuri la primărie şi nu s-a lăsat până nu a obţinut să i se adauge, oficial, şi numele Bieber. Acum, în toate actele, o cheamă Gabrielle Newton-Bieber. Chiar mama sa a acceptat să-i plătească pentru schimbarea numelui, ca dar de ziua ei.


    Are casa plină de  pozele cântăreţului
Are casa plină de pozele cântăreţului

Tânăra este foarte mândră că până şi şeful său de la serviciu o strigă doamna Bieber! Însă cântăreţul nici măcar nu are habar de existenţa ei. Fata speră că, în cele din urmă, starul va afla de iubirea pe care i-o poartă şi se vor căsători cu adevărat. De aceea a ţinut morţiş să-şi facă publică povestea. Şi-a făcut 5 tatuaje cu cântăreţul, i-a cumpărat toate albumele, parfumul, îi scrie numele până şi pe unghii. ”Întotdeauna îl numesc soţul meu. Zic, trebuie să plec, soţul meu cântă la televizor. Vorbesc cu el şi îl implor să vină la mine. Îl visez tot timpul”, a povestit tânăra. Ea a devenit obsedată de Bieber din 2009, când acesta a lansat albumul de debut “One Time”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net