I-a țâșnit sângele în timp ce alerga la maraton. Imagini-șoc!

Ultima actualizare:

    Kiran transmite tuturor femeilor că nu trebuie să se simtă prost când le vine menstruația.foto: mirror.co.uk
Kiran transmite tuturor femeilor că nu trebuie să se simtă prost când le vine menstruația.foto: mirror.co.uk

Uimitor! O englezoaică în vârstă de 26 de ani a participat la un maraton, chiar dacă era la menstruație. Ea nu a vrut să poarte un tampon, așa cum ar fi fost normal, tocmai pentru a încuraja femeile să nu se mai jeneze atunci când sunt în „zilele lor grele”.

A refuzat să poarte tampon, deși era la menstruație

Kiran Gandhi a câștigat maratonul organizat de „Harvard Business School” (Facultatea de administrare a afacerilor), chiar dacă nu era în cea mai bună formă. „Alergam în timp ce simțeam cum sângele îmi curgea printre picioare. Asta mi-a dat putere să dau ce e mai bun din mine”, a mărturisit femeia. Ea a mai spus că decizia de a nu purta tampon în timpul maratonului de la Londra a fost luată pentru că vrea să încurajeze toate femeile să fie mândre de menstruația lor. În plus, Kiran a lăsat ca sângele să i se prelingă pe picioare în timpul cursei de 26 de mile, pentru a atrage atenția bărbaților că habar nu au ce îndură o femeie în „zilele grele”.

S-a mândrit cu petele de sânge

A făcut poze cu prietenii fără pic de jenă
A făcut poze cu prietenii fără pic de jenă

Ea a spus femeilor să se simtă bine când sunt la menstrație și să nu se rușineze cu asta. După ce și-a încheiat cursa, femeia a făcut numeroase poze cu familia și cu prietenii, privind mândră la sângele care i se prelingea pe pantaloni. „Surorilor, sânge și sâni grei la Maratonul Londonez din 2015”, a scris ea pe pagina ei de socializare. „Am alergat în timp ce sângele mi se întindea pe picioare pentru surorile care nu au acces la tampoane și pentru surorile care, chiar dacă îndură crampe și dureri groaznice, ascund asta pretinzând că sunt foarte ok”, a mai scris ea. Fapta lui Kiran a fost motivată și de sfatul pe care femeia l-a primit înainte de cursă. A fost anunțată că dacă va purta un absorbant, fuga îi va fi cu mult îngreunată.

Colegele de maraton au susținut-o

Kiran spune că i-a venit ciclu în noaptea de până-n maraton
Kiran spune că i-a venit ciclu în noaptea de până-n maraton

Mai mult, „Harvard Business School” a felicitat-o pentru că a ales să alerge în ciuda faptului că i-a venit menstruația cu o noapte înainte și pentru că a avut curajul să nu poarte un tampon care i-ar fi fost total incomod. După ce a terminat cursa în 4 ore, 49 de minute și 11 secunde, femeia a mărturisit pentru Cosmopolitan: „Asta mi-a dat puterea să înving”. Conform mirror.co.uk, femeia este foarte încântată de realizarea ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net