Scandal la Palat! Cum a reacționat Regina când a aflat că numele fetiței lui Harry este porecla ei din copilărie

Ultima actualizare:

    Fetița ducilor a primit numele Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-WindsorFoto: Getty
Fetița ducilor a primit numele Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-WindsorFoto: Getty

Purtătorul de cuvânt al prințului Harry a insistat că ducii de Sussex i-au spus Reginei că își numesc fiica Lilibet. Acesta s-a declarat indignat când a aflat că o sursă de la Palatul Buckigham a afirmat că Meghan și Harry nu au „întrebat-o niciodată” pe Majestatea Sa despre utilizarea poreclei din copilărie. Ducii de Sussex susțin că Regina a fost foarte încântată de alegere. Fetița lor a primit numele Lilibet Diana Mountbatten-Windsor.

„Ducele a vorbit cu familia înaintea anunțului, de fapt bunica lui a fost primul membru al familiei pe care l-a sunat. În timpul acelei conversații, el le-a împărtășit speranța de a-și numi fiica Lilibet în cinstea ei. Dacă n-ar fi fost de acord, ei nu ar fi folosit numele”, a declarat purtătorul de cuvânt al ducilor de Sussex, conform The Sun. Dar o sursă a Palatului a declarat pentru BBC că acest lucru nu e adevărat, iar Regina nu a fost „întrebată niciodată” despre utilizarea poreclei sale. A urmat un război de declarații fără precedent. Mesajele mixte din surse de la Palat și Sussex care au ridicat, fără îndoială, întrebări despre relația lui Harry și Meghan cu Familia Regală.

Doar tatăl său și prințul Philip o alintau Lilibeth

Unii comentatori au sugerat că numele lui Lili trebuia să reprezinte o „ramură de măslin”, deoarece ducii încearcă să vindece rănile pe care le-au creat în atacuri repetate asupra familiei regale britanice. Lilibeth este un alint folosit doar de tatăl reginei, regele George al VI-lea, iubitul ei soț răposat, prințul Philip și de alți câțiva prieteni apropiați. Dacă ducii au luat această decizie fără să se deranjeze să ceară permisiunea, gestul lor poate fi văzut mai degrabă ca o insultă, decât ca un compliment . Angela Levin a spus săptămâna aceasta că utilizarea numelui „privat” a fost „nepoliticos” și chiar „degradant” față de regină: „Nu cred că este o idee bună - cred că este destul de grosolan cu Majestatea Sa Regina Sa. A fost o poreclă foarte privată de la soțul ei care nu a murit de foarte mult timp. Prințul Charles nu ar visa niciodată să-și cheme mama Lilibet”. A fost un nume special, cred că este destul de degradant, eu chiar." 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net