Biograful familiei regale a scos la iveală un scandal mai vechi în care a fost implicat Prințul Harry. Se pare că fratele lui William a „uitat” să achite o notă de plată de 34.000 de euro, în Las Vagas.


Patronul unui hotel din Las Vegas susține că Prințul Harry a reușit să facă o notă de plată de zeci de mii de euro, pe care nu a achitat-o niciodată. Proprietarul a fost nevoit să o plătească, potrivit unul nou documentar despre viața familiei regale britanice, relatează The Sun.

Prințul Harry era petrecărețul familiei înainte să se însoare

În urmă cu câțiva ani, înainte ca prințul Harry să se facă băiat de casă, era cunoscut drept un petrecăreț. Rebelul familiei britanice a stat la hotelul de lux Wynn, din Las Vegas, în 2012, dar nu și-a achitat nota de plată nici până acum.

 

Steve Wynn, proprietarul hotelului, a închis ochii. La acel hotel, doar o noapte costă aproximativ 800 de euro. Tot aici au fost făcute și fotografiile în care Prințul Harry apare dezbrăcat, imagini care au ajuns și pe internet. Se pare că nu este pentru prima oară când Harry „uită” să plătească. În 2007, prințul ar fi vrut să achite o notă de plată într-un pub din Londra, folosind cardul Armatei. 

Loading...