Scenă şoc la bordul unui avion! O poloneză a urinat pe culoar

Ultima actualizare:
Femeia s-a urinat sub ochii pasagerilor
Femeia s-a urinat sub ochii pasagerilor

Scenă şoc la bordul unei aeronave care tocmai aterizase pe aeroportul din Luton, din Londra, Marea Britanie. O femeie a urinat pe pe culoarul unui avion.

Scenă şoc la bordul unei aeronave unei aeronave WizzAir, pe aeroportul din Londra, Marea Britanie. O poloneză de 34 de ani a urinat pe culoar în timp ce aeronava era alimentată cu combustibil la sol. Pasagerii şi membrii echipajului de zbor au privit şocaţi cum femeia s-a aşezat pe vine şi a făcut ditamai băltoaca pe culoar. Vorbind în poloneză, ea a spus: „Am cerut voie să folosesc toaleta, dar mi s-a spus că nu am voie acum”. O altă femeie a început să strige la aceasta: „Nu ţi-e ruşine? E dezgustător. Eşti o femeie în toată firea”. Însă ea nu s-a sinchisit de observaţie, s-a uşurat în continuare sub privirile pasagerilor supăraţi. Incidentul a avut loc sâmbăta trecută.

Când poliţia a sosit la faţa locului, s-a constatat că femeia era beată. Un reprezentant al polţiei din Bedfordshire a declarat pentru ziarul “Daily Star”: Am fost chemaţi în jurul orei 19.30 după ce am primit reclamaţia că o femeie a urinat pe culuoarul unui avion care efectuase o cursă Wizz Air”. Un reprezentant al companiei Wizz Air a spus pentru “Daily Star”: “În timpul zborului W6 1309 de la Varşovia la Luton, Londra, un pasager nu a respectat instrucţiunile echipajului de zbor. Echipajul de zbor a gestionat situaţia aşa cum este instruit, reclamând comportamentul pasagerului la autorităţi”.


    Femeia s-a urinat sub ochii pasagerilorcaptură video
Femeia s-a urinat sub ochii pasagerilorcaptură video
image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net