O fetiță de șase ani a înduioșat pe toată lumea prin scrisoarea pe care a scris-o ca urmare a unei insulte adresate frățiorului ei. Băiețelul suferă de autism și a fost batjocorit la școală. Micuța a dat dovadă de o maturitate de la care te aștepți doar de la adulți.


Lex s-a simțit rănită atunci când unul dintre colegii săi de clasă i-a spus că fratele ei este un „ciudat”, astfel că a decis să redacteze o mică scrisoare pentru a explica de ce este supărată, informează Metro.co.uk.

Luni, m-am simțit foarte trisită deoarece o fată de la mine din clasă a spus că fratele meu este un ciudat. El are autism, nu este ciudat. Mi-ar plăcea ca la școală să învățăm despre dizabilități pentru ca toată lumea să înțeleagă că unii oameni sunt diferiți, dar ar trebui tratați la fel.

Mândră de gestul fiicei sale, mama a publicat scrisoarea emoționantă pe Facebook, unde a devenit virală: „Săptămâna trecută, un copil de școală lui Lex i-a spus «fratele tău este un ciudat». Lex i-a spus copilului că frățiorul ei suferă de autism, dar nu a înțeles ce înseamnă asta. Întâmplarea a supărat-o pe Lex, dar din acel moment, a decis să facă o schimbare.”

La doar șase anișori, fetița este deja membră a consiliului școlii și intenționează să îi determine pe profesori să le vorbească tuturor copiilor despre persoanele cu dizabilități.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...