Se plimbă goală pe străzile New York-ului şi îşi face poze. Motivul te va uimi FOTO

Ultima actualizare:

    Erica Simone a realizat numeroase autoportrete nud în New YorkFoto: Erica Simone
Erica Simone a realizat numeroase autoportrete nud în New YorkFoto: Erica Simone

O femeie a petrecut mai mulţi ani realizând autopotrete nud în New York. Ea vrea să publice acum o carte care adună la un loc fotografiile sale.

Erica Simone, în vârstă de 29 de ani, a realizat o serie de fotografii în care apare nud, în timp ce se plimba, mânca şi făcea alte lucrurile obişnuite prin New York. În cei cinci ani de când a început proiectul, femeia născută în Paris a strâns zeci astfel de imagini. 

"Ideea a venit după ce m-am întrebat care e scopul hainelor şi al modei în societatea modernă. Ce purtăm ne permite să le arătăm celorlalţi cine suntem sau cine vrem să fim", a declarat Erica, conform dailymail.co.uk. 

"De felul nostru, suntem goi. Cum am ajuns să ne îndepărtăm atât de mult de starea noastră naturală încât e ilegal să fii gol în public?", s-a întrebat Erica şi se pare că locuitorii New York-ului sunt de acord cu ea. În ciudat faptului că a apărut goală în public şi pe străzile oraşului american în toţi aceşti ani, ea nu a fost atacată în vreun fel de trecători, iar poliţia nu a oprit-o niciodată.

Galerie foto - Erica Simone, nud în New York

"Mulţi râd, zâmbesc, aplaudă. Cel mai greu a fost când a trebuit să merg cu metroul până la capăt pentru a obţine o fotografie reuşită. Singura persoană care ştia ce fac era tipul de lângă mine care îmi ţinea haina. Mai multe persoane au aflat despre proiectul meu, dar până atunci eram deja îmbrăcată", a povestit ea.

În plus, Erica a dezvăluit că adevăratul scop al proiectului e să îi facă pe alţii să se simtă bine în propria piele: "Trebuie să te simţi confortabil cu cine eşti, cu corpul şi mintea ta".  

După ani în care a adunat imaginile, o parte expuse în galeriile de artă contemporană din New York, Erica vrea să strângă bani pentru a publica o carte. Ea are nevoie de 10.000 de dolari şi a lansat o campanie online în urma căreia a strâns deja 6.500 de dolari. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net