Meghan Markle i-a adus un omagiu prințesei Diana, prin culoarea pe care a ales să o poarte, la ultima ei apariție alături de familia regală britanică la un eveniment oficial. Soția prințului Harry a optat pentru o rochie verde , semnată de Emilia Wickstead. La această ținută, soția lui Harry a asortat o pelerină asimetrică și o pălărie William Chambers.


Presa britanică a observat asemănarea dintre ținuta purtată de Meghan Markle cu cele pe care le adora „rebela” familiei regale britanica, prințesa Diana. Verdele era una dintre culorile ei preferate. Ducesa de Sussex a ales ținuta perfectă pentru contextul în care se află acum. La fel ca mama prințului Harry, și ea a fost ținta tablidelor din Regatul Unit și nu a fost niciodată preferata fanilor familiei regale.

lady-di.jpg

Prințesa Diana
Lady Di, fotografiată în 1991
Foto: AFP

Meghan Markle nu a ales întâmplător culoarea verde

meghan-markle.jpg

Meghan Markle și prințul Harry, pe 9 martie 2020, la Commonwealth Day Service
Meghan Markle a strălucit într-o ținută complet verde
Foto: Getty

 

Ducii de Sussex au decis să se îndepărteze total de aceste lucruri. Au anunțat că se mută în Canada, că renunță la îndatoririle regale și la finanțare. Este o decizie istorică, la care nu se aștepta nimeni. Cei doi au decis să îl crească pe micuțul Archie (10 luni) pe alte meleaguri, departe de tabloidele britanice, cărora Harry le-a declarat războri de mai multe ori, motivând că soția lui a fost hărțuită de acestea.

printesa-diana.jpg

Prințesa Diana, în 1993
Prințesa Diana adora culoarea verde
foto: AFP

 

De atunci, specialiștii spun că alegerile vestimentare făcute de Meghan Markle au fost un soi de răzbunare. Ducesa de Sussex a fost văzută purtând culori foarte curajoase și chiar a reușit să o eclipseze pe cumnata ei, Kate Middleton, la ultimele evenimente oficiale. Cu siguranță, ținuta care a ieșit cel mai mult în evidență a fost rochia purtată la Ziua Commonwealth, pe 9 martie, zi ce a marcat ultimul eveniment oficial din viața regală a ducilor de Sussex. De acum încolo, lucrurile vor arăta cu totul altfel pentru ei, după ce au renunțat la îndatoririle regale.

printesa-diana-2.jpg

Prințesa Diana într-o rochie verde, în 1991
Prințesa de Wales, la Moscheea Badshahi, în 1991
Foto: AFP

 

CItește și

Salutul „rece” dintre Kate Middleton și Meghan Markle, la ultimul eveniment oficial al ducilor de Sussex!

Prințul Harry și Meghan Markle, răvășitori înainte de «retragere»! Ce semnificație are culoarea aleasă pentru ținutele lor

 
 
 
 
 
 

 

 
 
Loading...