Șefa penitenciarului a dansat din buric în fața deținuților

Ultima actualizare:
Ossa a dansat cu deținuții
Ossa a dansat cu deținuții

Asta da directoare! Șefa penitenciarului Villahermosa din Columbia, Claudia Patricia Giraldo Ossa, le-a oferit o reprezentație de dans din buric. Femeia a fost filmată și fotografiată în timp ce dansa lasciv în fața deținuților, iar acum se află în mijlocul unui real scandal, care o poate costa întreaga sa carieră.

Claudia Patricia Giraldo Ossa a dansat din buric pentru deținuții din închisoarea Villahermosa. Îmbrăcată într-o pereche de blugi strâmți și un maiou sexy, femeia a renunțat la orice inhibiții și a dansat cu infractorii închiși în penitenciarul pe care chiar ea îl conduce, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Deținuții erau în extaz
Deținuții erau în extaz

Deținuții s-au arătat de-a dreptul încântați de prestație femeii, au fluierat-o și au aplaudat-o pentru dans. Colegii Claudiei susțin că ea nu intenționa să danseze la evenimentul organizat în penitenciarul Villahermosa, dar s-a simțit obligată să participe, la cererea deținuților.

Claudia Patricia Giraldo Ossa va fi suferi o mustrare disciplinară, dar nu se știe dacă își va pierde funcția din cauza acestui scandal. Potrivit presei locale, șefa penitenciarului Villahermosa a refuzat total să vorbească despre acest subiect. 


    Deținuții erau în extazFoto: dailymail.co.uk/ CEN
Deținuții erau în extazFoto: dailymail.co.uk/ CEN
image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net