Semn divin? Ce s-a întâmplat în Bazilica Sf. Petru după ce Papa a zis că nu există Iad şi a şocat planeta

Ultima actualizare:

    Papa Francisc se roagă pentru victimele de la Piatra Neamț foto EPA
Papa Francisc se roagă pentru victimele de la Piatra Neamț foto EPA

Joi, 29 martie 2018. Întreaga suflare creştină catolică se pregăteşte pentru Paşti. Un ziarist italian îl abordează sfios pe Suveranul Pontif cu o întrebare care ne frământă de milenii. Răspunsul Papei Francisc vine scurt şi ferm: „Iadul nu există!”. Ce a urmat i-a şocat pe toţi turiştii aflaţi la Roma cu prilejul sfintelor sărbători...

O bucată mare de tencuială de pe tavanul bisericii Sf. Petru s-a desprins şi a căzut pe marmură la doar câteva ore după afirmaţia Papei. Credincioşii aflaţi în faţa altarului au rămas interzişi în momentul în care buzăţi mari de tencuială s-au izbit cu putere de podea, în apropierea statuii lui Michelangelo, intitutală „Pieta”.


    Bucăţi mari de tencuială din bazilică a picat din senin, la câteva ore după afirmaţiefoto EPA
Bucăţi mari de tencuială din bazilică a picat din senin, la câteva ore după afirmaţiefoto EPA

Mulţi au interpretat întâmplarea ca un semn divin. Întreaga parte dreaptă a bazilicii a fost izolată şi interzis accesuol credincioşilor. Evident Vaticanul a respins vehement orice asociere a întâmplării cu mesajul Papei. Eugenio Scalfari, 93 de ani, a făcut interviul cu papa pentru ziarul „La Repubblica” şi era pentru a cincea oară când reuşea acest lucru. De aceea a îndrăznit să întrebe despre iad. În altă ordine de idei, căderea tencuielii i-a făcut pe mulţi amatori de teorii ale conspiraţiei să îşi amintească de una din profeţiile lui Nostradamus care zice că „venirea Fiarei” va fi anticipată de o minge de foc venită din cer peste Cetatea Sfântă, în timpul Sărbătorilor pascale.


    Papa Francisc va ţine astăzi slujba din Vinerea Marefoto EPA
Papa Francisc va ţine astăzi slujba din Vinerea Marefoto EPA

Între 31 martie şi 2 aprilie, satelitul chinez Tiangong-1, care conţine hidrazină, o substanţă extrem de toxică va intra în atmosfera Terrei. Conform calculelor, imensul de 8,5 tone se va rupe în bucăţi de până la 2 tone după ce va intra în contact cu atmosfera Pământului. Există riscul să cadă în zone extrem de populate. Pe lista oraşelor peste care poate cădea se află: New York, Barcelona, Beijing, Chicago, Istanbul, Toronto şi... evident, Roma.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net