Semnificația rochiei purtate de Meghan Markle în ziua în care și-a prezentat bebelușul

Ultima actualizare:

    Meghan Markle şi prinţul Harry l-au prezentat lumii miercuri pe micuţul ArchieFoto: GuliverGetty Images
Meghan Markle şi prinţul Harry l-au prezentat lumii miercuri pe micuţul ArchieFoto: GuliverGetty Images

În zorii zilei de 6 mai, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți pentru prima oară. Două zile mai târziu, cei doi și-au prezentat bebelușul, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, și toată lumea a remarcat rochia purtată de Meghan, un model cu centură, care-i punea în evidență silueta de femeie care tocmai a născut.

În fotografiile realizate la Castelul Windsor, Ducesa de Sussex apare îmbrăcată într-o rochie-trench albă, fără mâneci, cu centură, creată de designerul britanic Grace Wales Bonner. Expertul regal Victoria Arbiter a explicat că Meghan (37 de ani) nu a ales întâmplător această rochie și că a transmis, astfel, un mesaj foarte puternic.

”Meghan nu a fost deloc stresată de ideea de a-și arăta corpul de lăuză”, a declarat Arbiter pentru Global News. ”Este reconfortant să vezi că personaje de tipul lui Meghan și al lui Kate nu sunt speriate de felul în care arată corpul unei femei imediat după ce aduce pe lume un copil.”

Meghan Markle a purtat o rochie care i-a pus în evidență burta de lăuză
Meghan Markle a purtat o rochie care i-a pus în evidență burta de lăuză

Meghan Markle a ales o rochie care i-a accentuat silueta

Expertul regal crede că Meghan a ales special acest model de rochie, ca să pună în evidență burta cu care a rămas după naștere și să contrazică așteptările societății de astăzi.

”Sunt atât de mulți cei care trăiesc cu impresia că femeile revin imediat la silueta de supermodel pe care au avut-o înainte de a rămâne însărcinate, încât nu pot decât să laud inițiativa lui Meghan. Ea e mândră să arate cum este de fapt. Fără aere și mofturi, fără aparențe de Hollywood. Doar ea, atât de autentică și de reală”

 Amanda Briggs-Goode, șefa departamentului de modă de la Nottingham Trent University, este de acord cu această ipoteză. Am observat că Meghan nu și-a descheiat nasturii, ca să creeze volum și să mascheze ceva. Asta denotă încredere și spune «îți convine sau nu, așa arată corpul unei femei după ce naște»”, a declarat Briggs-Goode. Centura nu a făcut decât să accentueze totul. Briggs-Goode crede că moda este și o formă de comunicare socială, prin care transmitem în timp real cine suntem și ce anume contează pentru noi.

Alegând această rochie, Ducesa de Sussex a transmis mesajul că ”autenticitatea și onestitatea sunt importante pentru ea”, a mai declarat Briggs-Goode.

Citește și:

Ce semnificație are numele ales de Meghan Markle și Prințul Harry pentru bebelușul lor

Bebeluşul lui Meghan Markle «a costat» 1 milion de dolari!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net