Semnul care îi aminteşte noii prinţese a Suediei de trecutul de stripteuză! FOTO

Ultima actualizare:
Prinţesa Sofia şi-a lăsat la vedere tatuajul de la ceafă
Prinţesa Sofia şi-a lăsat la vedere tatuajul de la ceafă

Prinţul Carl Philip al Suediei s-a căsătorit sâmbătă (14 iunie) cu Sofia Hellqvist, un fost model şi star de reality show-uri. Cei doi şi-au unit destinele în Stockholm, în prezenţa a 550 de invitaţi, mulţi membrii ai familiilor regale europene. Deşi Sofia s-a cuminţit de când a devenit iubita prinţului şi zilele în care poza nud în reviste pentru bărbaţi sunt o simplă amintire, bruneta de 30 de ani şi-a etalat tatuajul de la ceafă, o amintire a trecutului ei.

Nunta prinţului Carl Philip cu Sofia a generat controverse datorită trecutului nu tocmai cuminte al brunetei. Fost model şi star de reality show, Sofia a apărut dezbrăcată la începutul carierei în reviste pentru bărbaţi şi a fost protagonista unui show erotic în Las Vegas, alături de starul porno Jenna Jameson. 

Însă, după ce s-a cuplat cu Prinţul Carl Philip în 2010, ea şi-a schimbat total imaginea şi a început să se ocupe de organizaţii de caritate.

La nuntă, Sofia a purat o rochie albă cu dantelă, făcută de designerul suedez Ida Sjostedt. Mireasa a avut părul prins în coc, care însă i-a lăsat la vedere tatuajul de la ceafă, o amintire a zilelor când Sofia ducea o altă viaţă. 


    Prinţesa Sofia şi-a lăsat la vedere tatuajul de la ceafăFoto: Hepta
Prinţesa Sofia şi-a lăsat la vedere tatuajul de la ceafăFoto: Hepta

Ceremonia a costat 650.000 de euro (circa 3 milioane de lei), potrivit Bild. După ceremonie, cuplul princiar a parcurs cu trăsura centrul capitalei, unde sute de mii de oameni au venit să sărbătorească căsătoria lor. De la balconul palatului, Prinţul şi-a sărutat soţia, care va avea titlul de prinţesa Sofia, ducesă de Värmland. Printre invitaţii de viţă nobilă s-au numărat Regina Sonja a Norvegiei, Regina Margethe II a Danemarcei, dar şi Prinţesa Takamado a Japoniei. 

Şi sora lui Carl Philip s-a căsătorit cu un om fără sânge albastru

Prinţesa Victoria, alături de soţul ei şi fiica lor, Estelle, la nunta regală
Prinţesa Victoria, alături de soţul ei şi fiica lor, Estelle, la nunta regală

Sofia e prima femeie fără sânge albastru care devine prinţesă în câteva sute de ani în familia regală suedeză. Şi Prinţesa Victoria, moştenitoarea tronului Suediei, s-a căsătorit cu un om de rând: soţul ei, Daniel Westing, i-a fost antrenor de fitness înainte de a deveni prinţ.

Prinţul Carl Philip este al treilea în ordinea succesiunii la tron, după sora sa, prinţesa Victoria şi fiica acesteia, prinţesa Estelle. Tatăl lui, Regele Carl XVI Gustav, are 69 de ani şi domneşte de 41. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net