Senatorul John McCain, fost candidat la preşedinţia SUA, a murit la vârsta de 81 de ani

Ultima actualizare:

Senatorul american John McCain, erou din Vietnam şi fost candidat la preşedinţie, a murit la vârsta de 81 de ani. El a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală agresivă, în iulie 2017, şi a fost supus unui tratament medical, la care, însă, a renunţat vineri, scrie BBC.

Anunţul decesului a fost făcut de către biroul său, printr-un scurt mesaj. "Senatorul John Sidney McCain III a murit la ora 16:28, pe 25 august 2018”, au transmis reprezentanţii biroului său. John McCain a fost înconjurat de familie, potrivit aceluiaşi anunţ.

El a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală agresivă, în iulie 2017, şi a fost supus unui tratament medical la care, însă, a renunţat în cursul zilei de vineri.

Fiica senatorului McCain, Meghan, a spus că sarcina vieţii sale va fi acum "să se ridice la exemplul său, la aşteptările sale şi la dragostea lui".

"Zilele şi anii care vor urma nu vor mai fi la fel fără tatăl meu, dar vor fi zile bune, pline de viaţă şi iubire, din cauza exemplului pe care l-a trăit pentru noi", a scris ea într-o declaraţie pe Twitter, preluată de BBC.

John McCain a deţinut şase mandate de senator din partea republicanilor şi a fost candidatul la preşedinţie al acestora, în 2008.

McCain a fost pilot în timpul războiului din Vietnam. Când avionul său a fost doborât, a petrecut mai mult de cinci ani ca prizonier de război. A fost supus torturii, ceea ce l-a lăsat cu dizabilităţi de durată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net