O companie specializată în buncăre menite să adăpostească oamenii de Apocalipsă a creat un spațiu din care orice milionar și-ar dori să privească cum se sfârșește lumea.


Situat în Rothenstein, Germania, buncărul Vivos Europe One este declarat ca fiind cel mai mare și sigur adăpost sub pământ. Fără îndoială, este și unul dintre cele mai extravagante. Disponibil doar pe bază de invitație, un loc în acest buncăr i-ar costa pe viitori rezidenți undeva în jur de cinci milioane de dolari de persoană. De banii aceștia, „locatarii” își pot decora și personaliza camerele după bunul plac.

Îndată ce construcția acestuia va ajunge la final, buncărul masiv va oferi adăpost împotriva dezastrelor naturale sau a războiului. Buncărul a fost construit inițial de către sovietici în timpul Războiului Rece și era utilizat pe post de fortăreață în care erau depozitate echipamentele militare și munițiile. Acum, proprietatea de 30 de hectare a fost cumpărată de Vivos Group, o companie din Statele Unite.

Deși compania construiește tot felul de buncăre pentru a fi folosite în caz de dezastru, Erope One este destinat exclusiv persoanele cu o stare materială impresionantă, care sunt obișnuite cu un stil de viață demn de invidiat.

Vezi luxul din buncărul care îi scapă pe bogătași de Sfârșitul Lumii

 
 
Loading...
Citeste tot despre: