În nebunia de duminică, de la Dolby Theatre, din Los Angeles, California, pe o ploaie deasă şi enervantă, patru mame şi-au însoţit odraslele la gala Oscar. Aşa cum fiecare părinte îşi însoţeşte copilul la serbare, la fel au făcut şi părinţii Laurei Dern, ai lui Keanu Reeves şi ai cântăreţei Janelle Monae.


Gala Oscar a fost difuzată în peste 120 de ţări. Pe covorul roşu s-au făcut peste 1,8 milioane de poze şi au defilat aproape 7.000 de persoane. Surpriza serii i-a aparţinut lui Keanu Reeves (55 de ani) care a lăsat-o acasă pe iubita lui, Alexandra Grant (47 de ani), cu care are o relaţie oficială din luna noiembrie 2019 şi a venit însoţit de mama lui, Patricia, de 76 de ani.

15-foto1-85-170-gettyimages-1205163394.jpg

Keanu Reeves a venit la braţ cu mama Patricia
Foto: gettyimages

 

Actorul care a mai avut relaţii amoroase cu Amanda De Cadenet, Sandra Bullock şi Claire Forlani a evitat să se mai îndrăgostească după tragedia din 2001, când logodnica lui, Jennifer Syme, a murit într-un accident de maşină, la o lună după ce fiica lor, Ava, a murit după ce a venit pe lume prematur. Însă Keanu Reeves nu a fost singurul care a venit cu mama la “serbare”.

15-foto3-85-170-gettyimages-1205159195.jpg

Laura Dern a vrut ca mama Diane Ladd să o vadă când ia premiul
Foto: gettyimages

 

Laura Dern (53 de ani) a ţinut morţiş ca mama ei, Diane Ladd (84 de ani), care a fost şi ea nominalizată la Oscar în calitate de regizor, să o vadă când ia statueta pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar. Dern a divorţat în 2013 de Ben Harper şi a venit la gală însoţită înclusiv de copiii ei, Ellery şi Jaya.

Charlize Theron (44 de ani) a repetat experienţa de anul trecut şi a venit însoţită de mama ei, Gerda Jacoba Aletta Maritz. Aceasta a trecut printr-o traumă de proporţii în 1991, când Charlize era adolescentă, după ce l-a omorât pe soţul ei, Charles Jacobus Theron. Charlize a trebuit să îşi apere mama în tribunal explicând abuzurile fizice şi psihice la care erau supuse de părintele alcoolic şi a explicat în repetate rânduri că mama ei a acţionat în legitimă apărare pentru că tatăl ei voia să o omoare.

15-foto85-110-gettyimages-1205185578.jpg

Cântăreaţa Janelle Monae şi mama ei, Janet
Foto: gettyimages

Cântăreaţa Janelle Monae (34 de ani) a venit însoţită de mama ei, Janet, care s-a obişnuit cu covorul roşu şi rolul de asistentă a fiicei celebre, din 2018.

 

Loading...