Și-a căutat mama timp de 15 ani și a găsit-o unde se aștepta mai puțin

Ultima actualizare:
Aceasta este mama naturală a lui Jenny
Aceasta este mama naturală a lui Jenny

O femeie din New York și-a căutat mama naturală timp de 15 ani, intrând în contact cu persoanele care nu aveau nicio legătură cu ea. În cele din urmă, a descoperit-o unde nu se aștepta. Femeia a mărturisit că a fost șocată să descopere că mama sa era în tot acest timp atât de aproape. A pierdut mult timp căutând persoanele nepotrivite.

Jenny Thomas, care acum are 40 de ani, a început să își caute mama naturală încă de când avea 20 de ani, dar nu a avut succes în a o găsi, relatează Metro.co.uk. Femeia a decis atunci să participe la o emisiune Tv, „Long Lost Family”, care îi ajută pe oameni să își găsească rudele biologice. În acest fel, Jenny a descoperit că mama sa, Nita Valdez, îi era colegă de serviciu de doi ani.

„Am fost șocată. Pentru atâția ani am căutat atât de multe chipuri, gândindu-mă «ar putea fi ea? Se uită la mine pentru că mă cunoaște?»”, a afirmat Jenny după ce s-a întâmplat un miracol în viața ei.


    Aceasta este mama naturală a lui JennyFoto Facebook
Aceasta este mama naturală a lui JennyFoto Facebook

Apreciaza cu un like pagina noastra de Facebook daca ?i-a placut acest articol. Vei afla ?i mai multe informa?ii interesante!

image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net