O femeie din New York și-a căutat mama naturală timp de 15 ani, intrând în contact cu persoanele care nu aveau nicio legătură cu ea. În cele din urmă, a descoperit-o unde nu se aștepta. Femeia a mărturisit că a fost șocată să descopere că mama sa era în tot acest timp atât de aproape. A pierdut mult timp căutând persoanele nepotrivite.


Jenny Thomas, care acum are 40 de ani, a început să își caute mama naturală încă de când avea 20 de ani, dar nu a avut succes în a o găsi, relatează Metro.co.uk. Femeia a decis atunci să participe la o emisiune Tv, „Long Lost Family”, care îi ajută pe oameni să își găsească rudele biologice. În acest fel, Jenny a descoperit că mama sa, Nita Valdez, îi era colegă de serviciu de doi ani.

„Am fost șocată. Pentru atâția ani am căutat atât de multe chipuri, gândindu-mă «ar putea fi ea? Se uită la mine pentru că mă cunoaște?»”, a afirmat Jenny după ce s-a întâmplat un miracol în viața ei.

12240013_179078919103650_2003411709886263570_n.jpg

mama naturala
Aceasta este mama naturală a lui Jenny
Foto Facebook

 

Apreciaza cu un like pagina noastra de Facebook daca ?i-a placut acest articol. Vei afla ?i mai multe informa?ii interesante!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: