Și-a filmat iubita în timp ce-i făcea o surpriză! Reacția femeii

Ultima actualizare:

    Femeia a fost cu adevărat surprinsă de gestul logodnicului săuFoto: Captură video
Femeia a fost cu adevărat surprinsă de gestul logodnicului săuFoto: Captură video

Dacă iubești și îți place să îngrijești animalele, atunci povestea de mai jos te va emoționa cu siguranță. Și de ce nu, chiar te va determina să urmezi exemplul acestui cuplu de americani.

Totul a pornit de la o simplă postare pe o rețea de socializare și de la dorința unui bărbat de a o suprinde pe femeia iubită. Sarah, o tânără din SUA, a văzut poza unui căteluș pe Facebook și i-a aratat-o partenerului său, fără ca ea să știe că el îi plănuiește o surpriză de proporții. Sarah a sunat la adăpostul de animale pentru a se interesa de soarta patrupedului care îi furase inima, însă vestea aflată a întristat-o foarte tare: altcineva își manifestase dorința de a-i oferi o casă. Numai că ce a urmat a lăsat-o cu adevărat fără glas.

“Sarah, logodnica mea, și-a dorit foarte tare să salveze acest cățeluș de la adăpost.  Ceea ce ea nici măcar nu bănuia este faptul că eu deja plănuisem să îl aduc pe micuț în casa noastră“, a spus Daniel, iubitul femeii, într-un clip postat chiar de el pe YouTube.

Pentru ca întregul plan să capete o aură de poveste, tânărul a instalat o cameră video  pentru a suprinde reacția femeii care avea să îi devină soție peste doar câteva luni. Jax, căci așa se numește noul membru al familiei, a devenit rapid cea mai frumoasă surpriză pentru Sarah, care s-a declarat pe cât de surprinsă, pe atât de încântată. Comentariile lăsate pe YouTube arată foarte clar emoția pe care gestul barbatului a impregnant-o atât în inima logodnicei sale, cât și în ale internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net