Şi-a găsit inelul pierdut în canalizare după 9 ani

Ultima actualizare:
Inelul îl primise cadou la 20 de ani de la căsătorie
Inelul îl primise cadou la 20 de ani de la căsătorie

Incredibil! Paula Stanton, o femeie de 60 de ani din Somers Point, statul New Jersey, şi-a găsit inelul cu diamante pierdut în canalizare când nu mai spera. Trecuseră 9 ani de la dispariţia acestuia.

Inelele legate de aniversări ale căsătoriei sunt bijuterii cu mare valoare sentimentală pentru oricine şi pierderea lor e devastatoare. Aşa era şi inelul cu diamante, sub formă de verighetă, primit în dar de la soţ de Paula Stanton cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la căsătorie.

De aceea, ea a suferit enorm când bijuteria i-a dispărut de pe deget. Făcuse curăţenie lună în baie şi, abia după ce a tras apa la WC, şi-a dat seama de lipsa inelului. S-a gândit că podoaba a ajuns în canalizare, dar nu a putut-o recupera. A adus mulţi instalatori, însă nu a dat de urma inelului.

“Am suferit îngrozitor. Am fost convinsă că l-am pierdut pentru totdeauna”, povesteşte Paula.

Ca s-o liniştească, soţul a comandat un inel identic. Nici după ce l-a primit, Paula Stanton nu s-a consolat. Sufletul său rămăsese la original. În urmă cu doi ani, ea a povestit ce i s-a întâmplat lui Ted Gogol, şeful departamentului de lucrări publice din cadrul primăriei.

Ted Gogol, cel care a găsit inelul
Ted Gogol, cel care a găsit inelul

L-a întrebat dacă a găsit vreodată o bijuterie în timpul intervenţiilor de întreţinere a sistemului de canalizare pe strada lor. Însă răspunsul a fost negativ. Marea surpriză a venit, recent, când soţii Stanton au găsit un bilet în uşă în care era scris să se prezinte la departamentul de lucrări publice. Mare le-a fost mirarea când li s-a spus că s-a găsit inelul. Recent, în timp ce s-au făcut reparaţii la gura de canal din vecinătatea casei lor, Gogol a zărit ceva strălucitor în apa murdară. Atunci şi-a adus aminte de povestea Paulei.

“Nu mi-a venit să cred când am văzut inelul”, mărturiseşte femeia. Există 1.100 de guri de canal în Somers Point, iar Gogol a reuşit să zărească micul obiect lucitor în gura unei ţevi ce venea de la casa familiei Stanton. “Inelul nu a vrut să-i părăsească. Se puteau întâmpla atâtea lucruri, să fie purtat de apă cine ştie unde”, spune Ted Gogol. Paula crede că găsirea inelului e un miracol de Crăciun.


    Ted Gogol, cel care a găsit inelul
Ted Gogol, cel care a găsit inelul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net