În luna ianuarie a acestui an s-a deschis la Balotești “cel mai mare Spa din Europa de Est”, după cum l-au numit chiar proprietarii. Chiar dacă inaugurarea a fost umbrită de scandaluri legate de cozile imense, zonele inadecvate de luat masa și sezlongurile mereu ocupate sau cazul de discriminare a unei familii de romi, centrul de agrement se bucură de succes. Ceea ce mulți nu știu este că și nemții au Therme-ul lor.


insulele tropicale

În interiorul unui hangar, în landul Brandenburg, la doar 60 de kilometri de Berlin, se întind “Insulele tropicale”, un centru ca niciunul altul. Deschise 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi, "Insulele" sunt cel mai mare astfel de loc tropical din întreaga Europă.

hangar.jpg

insulele tropicale germania
Hangarul se află la 60 de km de Berlin și găzduiește o lume magică
Foto: Alex Maßhold

Deschise în decembrie 2004, "Insulele Tropicale" se întind într-un fost hangar de 360 de metri lungime, 210 metri lățime și 107 metri înălțime, conform informațiilor de pe site-ul oficial. În interior ar putea încăpea 8 terenuri de fotbal, sub domul impozant aflânsdu-se o suprafață totală de 66.000 de metri pătrați.

Poți "călători" în Bali, Thailanda, Polinezia sau Malaezia

Interiorul este fabulos: pădure tropicală, balon cu aer, restaurante, cafenele, 198 de camere de cazare, teren de mini-golf, saună și SPA, floră și faună exotice, ape cristaline, nisip fin, o colecție de clădiri tradiționale din zona Tropicelor: toate sunt la dispoziția clienților care iau parte la întreaga desfătare.

insulele_tropicale_1.jpg

flamingo
Păsările Flamingo sunt nelipsite din zona tropicală
Foto: Facebook
 

 

 
 
Loading...