Poveste uluitoare: „Fiica mea a făcut un copil cu soțul meu!”

Ultima actualizare:

    Soțul a înșelat-o cu propria sa fiică pe care a lăsat-o și însărcinatăFoto Mirror.co.uk
Soțul a înșelat-o cu propria sa fiică pe care a lăsat-o și însărcinatăFoto Mirror.co.uk

Julie King, al cărei soț a înșelat-o chiar cu propria fiică a dat dovadă că dragostea maternă poate trece dincolo de orice trădare. Ea își acuză fostul soț pentru ceea ce a făcut, dar își ajută fiica să crească împreună nepoata care a fost concepută cu…soțul Juliei.

Julie King (47 de ani), care are o fiică în vârstă de 25 de ani, Leanne Taylor, s-a căsătorit cu Vince Bienvenu (41 de ani) în anul 2012, relatează Mirror.co.uk. Julie nu se aștepta însă ca între bărbatul pe care-l iubește ei și propria fiică să existe vreo relație.

Mai mult decât atât, Leanne a aflat că este însărcinată cu tatăl său vitreg, Vince,  care nu are nici vreun loc de muncă. Aparent, o asemenea trădare ar face orice familie să se destrame. Totuși, când Julie a aflat vestea, a găsit suficientă stăpânire de sine pentru a lăsa în urmă furia și suferința și a decis să o ierte pe fiica sa. Acum ea o ajută pe Leanne să-și crească fetița care pentru Julie este atât nepoată, cât și fiică vitregă.

Vince Bienvenu
Vince Bienvenu

„Vince ne-a păcălit pe amândouă. El a crezut că poate avea toată prăjitura și să o mănânce. Nu dau vina pe Leanne că mi-a stricat căsnicia. Îl învinovățesc pe Vince, Leanne este fiica mea și o voi iubi mereu orice s-ar întâmpla”, a declarat Julie.

Ea a mărturisit că s-a îndrăgostit de Vince deoarece s-a simțit confortabil în brațele lui după moartea fulgerătoare a celei de-a doua fiice, Mia, care avea doar opt luni. Vince a fost mereu lângă Julie după tragedia suferită și păreau că se iubesc, având împreună o fetița, pe Nevaeh. Cei doi s-au căsătorit în secret, ceea ce a făcut-o pe Leanne să fie foarte surprinsă la acea vreme. Lui Julie nici nu-i trecea însă prin mintea ce avea să se întâmple deoarece a avut multă încredere în Vince.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net