Şi-a lăsat copilul să moară ca să facă sex timp de nouă ore cu un necunoscut

Ultima actualizare:

    Femeia a făcut sex cu un bărbat pe care îl cunoscuse cu puţin timp în urmă şi şi-a lăsat copilul nesupravegheat o noapte întreagăFoto: mirror.co.uk
Femeia a făcut sex cu un bărbat pe care îl cunoscuse cu puţin timp în urmă şi şi-a lăsat copilul nesupravegheat o noapte întreagăFoto: mirror.co.uk

O mamă inconştientă şi-a lăsat bebeluşul bolnav să moară, în timp ce ea făcea sex şi se îmbăta cu un bărbat pe care abia îl cunoscuse. Copilul a rămas singur câteva ore bune, fiind găsit decedat abia a doua zi.

Yvonne Adkins (32 de ani) a lăsat-o pe fetiţa ei Chantelle, care avea doar trei luni, în pătuţ, timp de nouă ore în care ea a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat pe care îl cunoscuse în staţia de autobuz, cu doar două săptămâni în urmă. Femeia a lăsat bebeluşul la parter şi s-a îmbătat cu bărbatul cunoscut drept Peter, în casa ei din Meir, în Marea Britanie.

Yvone s-a trezit în următoarea dimineaţă, pe data de 8 mai, şi şi-a găsit fetiţa moartă în pătuţul în care a lăsat-o. Bebeluşul era îmbrăcat într-un costumaş subţire şi nu era învelită cu nimic. Marţi (12 august), Yvone Adkins a pledat vinovată pentru cruzime împotriva unui copil, la Curtea Judecătorească Stoke-on-Trent Crown, dar a scăpat de puşcărie. Femeia a primit doar 18 luni cu suspendare, potrivit Mirror.

“Dorinţa ta de a face sex cu un bărbat pe care abia îl cunoscusei a rezultat în faptul că ţi-ai lăsat copilul singur, deşi stiai că nu trebuie să faci asta. Ai luat o decizia catastrofală cu care va trebui să trăieşti toată viaţa”, i-a spus judecătorul David Fletcher lui Yvone Adkins.

Bebeluşul avea probleme de sănătate încă de când s-a născut şi trebuia să fie dus la doctor, însă nu a mai apucat să ajungă. Paramedicii ajunşi la faţa locului nu au mai reuşit să o resusciteze pe micuţa Charlotte. Rezultatele autopsiei au relevat că a fost vorba de o „moarte subită şi neaşteptată a sugarului”. Iniţial femeia a declarat că bebeluşul dormea lângă ea în pat şi şi-a dat seama de-abia dimineaţă că a murit, însă apoi a mărturisit tot ce a făcut. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net