Şi-a legat propriul copil în subsolul casei, încercând să însceneze o răpire. “L-a ameninţat cu pistolul”

Ultima actualizare:

    Mama şi complicele au ajuns la închisoarefoto: stirileprotv.ro
Mama şi complicele au ajuns la închisoarefoto: stirileprotv.ro

O mamă din S.U.A a ajuns după gratii după ce şi-a răpit propriul fiu, cu ajutorul unui complice. Copilaşul, în vârstă de 6 ani a fost luat cu forţa de pe stradă, legat şi încuiat într-o pivniţă.

Femeia susţine că a vrut să-şi “educe” băieţelul şi să-l înveţe să se ferească de necunoscuţi. Întrucât cel mic era prea drăguţ cu străinii, mama iresponsabilă a înscenat totul pentru a-l determina să nu mai stea de vorbă cu oricine îi iese în cale. Nu a reuşit. Copilul s-a speriat de moarte şi mama cu chip de agresor a ajuns după gratii.

Iadul din subsolul casei

Oamenii legii au rămas stupefiaţi atunci când au văzut că nu au de-a face cu un adevărat răpitor, ci, chiar cu familia băieţelului.

Complicele mamei l-a legat, i-a tras un sac pe cap şi l-a încuiat în pivniţa casei. Totul se întâmpla sub „atenta” supraveghere a femeii care asculta, printr-un microfon montat la subsol, cum bărbatul îi scotea pantalonii, ameninţându-l că va fi vândut drept sclav sexual, informează stirileprotv.ro

"Baietelul a inceput să plângă, atunci când i-au spus că nu o să îşi mai vadă niciodată mama, ori casa. Apoi, fiindcă nu se oprea din plâns, a fost ameninţat cu un pistol." , a declarat Andy Binder, poliţistul care a ajuns primul la faţa locului.

După patru ore, timp în care băieţelul a trecut prin chinuri groaznice, cazul a ajuns în atenţia oamenilor legii.  Acum, mama trebuie să răspundă în faţa anchetatorilor pentru acuzaţiile de răpire şi abuz. A ajuns tot într-o pivniţă, dar... supravegheată de poliţişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net