Şi-a montat penis bionic, dar e tot virgin la 48 de ani

Ultima actualizare:

    De când  este 100%  mascul, Lee  a simţit că  trebuie să  rămână „virgin”  pentru femeia  potrivităFoto: Guliver/ Rexfeatures
De când este 100% mascul, Lee a simţit că trebuie să rămână „virgin” pentru femeia potrivităFoto: Guliver/ Rexfeatures

Lee Carter, 48 de ani, îşi face reclamă peste tot zicând că e „cel mai bun amant din lume”, pentru că ştie ce vor femeile. Şi cu toate că şi-a montat un penis de ultimă generaţie, nu şi-a găsit o iubită de aproape opt ani.

Britanicul a trăit timp de 40 de ani ca femeie. Se numea Lisa şi de la 12 ani a simţit că este bărbat într-un trup de femeie. A strâns bani şi într-un final, la 40 de ani, a început procedurile de schimbare de sex. A reuşit să obţină o finanţare pentru Sistemul de Sănătate britanic şi de patru ani este „100% bărbat”.„Cât am fost femeie nu suportam să mă atingă vreun bărbat pentru că mă simţeam eu însuşi bărbat. Aşa că am început procedurile de schimbare de sex ca virgină. Culmea e că şi după ce am devenit bărbat şi funcţionez ca orice mascul normal nu am găsit o parteneră care să mă dezvirgineze”, a declarat Carter pentru The Sun.

„Sunt cel mai bun amant din lume pentru că ştiu exact ce îşi doreşte o femeie în pat, dar din cele peste 1.000 de anunţuri date la matrimoniale nici unul nu s-a dovedit a fi de succes. Sunt patron. Am o firmă de curăţenie şi peste 20 de angajaţi, dar nici o femeie nu şi-a dorit să mă cunoască mai bine. Mă păstrez pentru femeia perfectă şi sunt convins că o să mă însor la anul”, a mai explicat femeia devenită bărbat.Din 2009 are voce groasă, de bărbat, din 2011 şi-a montat testicule de silicon şi din aprilie 2012 are un penis bionic. Acesta intră în erecţie cu ajutorul unei pompe implantate. Aceasta măreşte volumul organului sexual cu o simplă apăsare de buton.


    De la 12 ani, Lisa şi-a  dat seama că e bărbat  în trup de femeie Foto: Guliver/ Rexfeatures
De la 12 ani, Lisa şi-a dat seama că e bărbat în trup de femeie Foto: Guliver/ Rexfeatures

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net