Și-a obligat soția să meargă dezbrăcată pe stradă! Motivul incredibil

Ultima actualizare:

    Deși femeia a ieșit pe stradă în prosop, bărbatul i l-a smuls în scurt timp, lăsând-o complet goalăfoto: captură video
Deși femeia a ieșit pe stradă în prosop, bărbatul i l-a smuls în scurt timp, lăsând-o complet goalăfoto: captură video

Majoritatea bărbaților căsătoriți vor să protejeze cât mai mult imaginea soțiilor lor, iar unii dintre ei chiar se supără atunci când își văd nevestele îmbrăcate sumar în public. Pe de altă parte, un bărbat a făcut exact contrariul.

Și-a scos soția în stradă îmbrăcată doar cu un prosop, iar la scurt timp i l-a confiscat. În tot acest timp, el mergea la un pas în spatele ei, filmând-o. Videoclipul a făcut înconjurul internetului, iar utilizatorii rețelelor sociale au fost revoltați când au văzut imaginile.

A umilit-o în public

Totul a început atunci când bărbatul a descoperit câteva mesaje pe telefonul soției lui. Se pare că aceasta vorbea cu alți bărbați, cărora le trimitea mesaje indecente și chiar poze cu ea dezbrăcată. Iată traducerea discuției dintre ei doi, atunci când femeia mergea dezbrăcată pe stradă.

El: „Haide. Haide. Cooperează, târfo! Arată ce ești, așa de frumoasă și minunată. E o târfă. Haide. Haide. Haide. Spune «Bună!» la cameră și explică de ce faci asta. Dă-ți prosopul jos și plătește prețul pentru rușinea pe care o simt după ce ți-am spus cât de frumoasă ești și că am vrut să alcătuiesc o familie cu tine, și, între timp, tu vorbeai cu șapte bărbați.”

Ea: „Dar nu ca să fac sex cu ei.”

El: „Ah, uau, nu ca să faci sex! Conversațiile despre săruturi, cu «dragoste», «iubire» și toate alea, poze și toate alea.”

Ea: „Asta nu are nimic de-a face (cu sexul, n.r.).”

El: „Da, nu are nimic de-a face. Oamenii vor spune dacă are de-a face, prin comentarii când public ăsta (videoclipul, n.r.), pentru că tu negi. Îl voi publica.”

Ea: „De ce?”

El: „Pentru că spui că nu are nimic de-a face. Și dacă tot spui că nu are nimic de-a face, dă-ți jos prosopul. Vei plăti prețul ca o curvă, chiar acolo în gunoi. Dacă ești o curvă, pozează ca o curvă. Pozează cu gunoiul tău, pozează cu gunoiul tău.”

Filmarea se oprește în momentul în care femeia încearcă să se ascundă cu prelata de pe o motocicletă. Internauții care au văzut imaginile au fost revoltați. „Nu știu ce a făcut și nu îmi pasă. Nimeni nu merită să fie umilit așa”, a comentat unul dintre ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net