Și-a scos ochii din cauza drogurilor pe care le consumase. Polițiștii, în stare de alertă

Ultima actualizare:

    Kaylee va avea nevoie de un câine care s-o îndrume Foto:Arhivă personală
Kaylee va avea nevoie de un câine care s-o îndrume Foto:Arhivă personală

Drogurile au efecte nedorite asupra stării psihice a celor care le consumă. O tânără mamă din Carolina de Sud, Statele Unite a rămas cu sechele pe viață, după ce și-a scos singură ochii atunci când se afla sub influența drogurilor.

Cazul lui Kaylee Muthart este cu adevărat unul șocant.  emeia în vârstă de 20 de ani și mamă a rămas oarbă după ce și-a scos singură ochii pe 6 februarie. Medicii susțin că aceasta se afla într-o stare severă de halucinație după ce consumase metamfetamine contaminate cu alte substanțe, informează thesun.co.uk. Martorii au povestit că au văzut-o pe victimă mergând pe stradă cu un glob ocular în mână și că se lupta cu cei care i-au sărit în ajutor. Medicii care au sosit la fața locului au fost envoiți să îi administreze un sedativ slab pentru a o putea liniști și a o duce la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.


    Kaylee alături de mama sa Foto:Arhivă personală
Kaylee alături de mama sa Foto:Arhivă personală

A fost dusă de urgență la spital, însă doctorii nu au putut face nimic pentru a-i reda vederea, ea fiind condamnată la o viață în întuneric. Kaylee urma să se interneze la dezintoxicare pentru a reuși să scape de dependența de droguri, dar a fost mult prea târziu, căci răul a fost făcut. Tânără a relatat că atunci când a făcut gestul necugtat de a-și scoate ochiul a auzit o vocea care a îndemnat-o să facă acest lucru pentru a-și salva sufletul și a ajunge în rai.

Mama lui Kaylee și-a făcut o nouă misiune din a-i informa pe tineri despre pericolele drogurilor, așadar merge în școli și licee pentru a relata urmările care le-au avut drogurile asupra propriei fiice. 

Familia lui Kaylee a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-i putea cumpăra lui Kylee un câine însoțitor. "Suntem recunoscători pentru toate mesajele de încurajare pe care le-am primit. Au fost strânse 5.000 de lire sterline dintr-un total de 7.000  pentru a-i acorda o a doua șansă la un viitor normal acestei tinere de 20 de ani", sunt cuvintele familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Castelul Corvinilor Foto Daniel Guță jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net